Hirdetés

 • Habugi

  PH! addikt

  Ezt tökéletesen megértem annak fényében, mennyi véglény írja le a véleményét a fórumon az FX-ekkel kapcsolatban holott maximum képet láttak róla egész életükben.

  Amúgy én is ezt vettem észre, cirka egy éve az új játékok nagy része nagyon frankón kezeli már a több szálat, vitákba már nagyon ritkán megyek bele.
  Nem szabad elfelejteni, egy FX-4100 is csak FX gyüjtőnéven van említve, illetve egy 4.5-5Ghz közé/köré húzott 8magos Vishera is, itt pedig azért előkerül Makó és Jeruzsálem esete.. :D

  Spec én még semmit nem veszek észre a sokat hangoztatott nagy AMD-s lemaradásból, se CPU se VGA szinten. :N Ezt egy 3éves Vishera és egy 3éves Tahiti társaságában FHD-ban, pedig azért van egy igényszintem..

  Nem feszegetve túlzottan a témát, anno azok közé a szerencsések közé tartoztam akiknek azért fizettek/támogattak hogy játszon (éveken keresztül.., Ty Samsung), rohadtul nem volt mindegy hogy fix 120-140fps vagy 50-60, ugyan ez mikrolag, ping és egyéb dolgok terén.
  Olyan dolgokat is észreveszek és problémának/zavarónak nevezek amit a többség észre sem vesz! :N

  Bocs, lehet nagyképűnek fog hatni, de ha nekem semmi problémám nincs játékok terén akkor hát hogy is mondjam, aki szerint van.., nos véleménye mindenkinek lehet..! ;) ;]

  Mostani TOP VGA-kat nem hajtja ki maximálisan egy húzott Vishera sem FHD-ben, vita nincs ez így van.
  Az megint más kérdés adott kártyát mennyire nem, mert ugye nem ugyan az történik 90%-os GPU kihasználtság de jó szálkezelés és szar szálkezelés és 70%-os GPU kihasználtság mellett.

  Manapság a szálkezelés egészen rendben van már, nagyvadakat a húzott FX játékfüggően azért 70-80%-ig megtekeri, kérdés csak az FPS-ben mi a difi a 70~99%-os GPU kihasználtság között és vagy amikor éppen bedroppol, az mennyire zavaró.

  A 100ról 120 átlag FPS ugrás vagy megér valakinek egy Intelre váltást vagy nem, nem vagyunk egyformák, de engem ez pont nem érint mert a Tahitit még gyönyörűen kipörgeti akkor is ha 1200fölé húzom.

  [ Szerkesztve ]

  ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...