Hirdetés

 • Habugi

  PH! addikt

  Mondom abszolúte személyes döntés, de nézd meg mi egy 9590es alapórajele/turbója/mennyibe kerül.

  Ez pedig a 8320asom:

  Van egy pár 8320as már a topicban, ami 5Ghz-en zötykölődik, hűtő kérdése az egész, ott pedig nem mindegy 8-13K Huf.. :N
  Ha ezt a difit adott esetben nem "sajnálnád" le a hűtésről a 8350es esetében, akkor nyugodtan vedd azt!
  A lovas001 topictárs által szépen kitesztelt ZalmanCNPS14X bruttó 12k, függően attól hol vásárolsz ez belefér a két kattintás el/lespórolásáért kifizetett difibe.., 5Ghz-en brummog ő is azzal a hűtővel.

  (#55030) Whysperer:

  Félreérted a nagySas szándékát szerintem! :R
  Ha valaki hát ő nem szokott az FX ellen beszélni, pláne akkor ha melóra is van használva, látod én is utánaszámoltam és 80K-ból megvan egy setup ami kényelmes 4.5Ghz minimum.

  Ő inkább a nagyvad VGA-k kihajtása okán szólalt fel és hozta szóba a Gyííí7-et, az FX configra meg egy olyan setupot rakott össze ami a legminimálisabb kompromisszumokat sem követeli meg, tehát nem 4.5Ghz-ig vajsima amivel én számoltam, hanem inkább 5Ghz-ig.
  A VGA kihajtos dolog ráadásul erősen felbontás függő, FHD-re (jelenleg..) fölösleges olyan VGA amit már tényleg nem tud kihajtani 100%-osan egy FX meghúzva sem, viszont 4K-ban simán elvisz még egy nagyvad SLI/CF setupot is mert annyi dolga van a VGA-knak, hogy nem fordulhat elő hogy a procira várnak. Van már jópár teszt a neten ahol ez világosan látszik.

  Mindegy nem akarom mélyíteni a félreértett sérelmet vagy Offot, csak hidd el ha valaki hát ő nem tagja a tipikus PH-s fogalmatlan Intel fanboyoknak, akik nulla gyakorlati XP-vel osztják az okosságot, trollkodni sem szokott! :N

  :R

  [ Szerkesztve ]

  ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...