Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V!ck

    aktív tag

    válasz Mr.csonti #54555 üzenetére

    Én is az Asus és az MSI között vaciláltam. Az MSI nagyon tetszett, mármint kinézetre és a hangkártya volt még pozitív dolog.... de nagyon felnyomták az árát és így már nem éri meg... mindamellett mivel elég friss lap, nincs tapasztalat a megbízhatóságról. Arra emlékszem a számtechboltos múltamról, hogy annó a K9N Neo időszakban sorra hullottak el 2 éves koruk környékén, meg hamarabb mint a legyek... azóta nincs az MSI felé bizalmam.
    Arra a nagyon prémium hangkártyára visszatérve: A 970 Gaming csak az előlapi csatin tud 11x db SNR-t, hátlapon ugyanúgy 9x mint akármelyik ALC892-es lap. Ergo számomra bullshit az egész. nem használom a front panelt, nem használok fejhallgatót.
    Igen, masszívnak tűnik az Asus VRM hűtése, mondjuk megnéztem BD50 -> MKV konvertálás közben, forró mint az állat. De ez a dolga. És akkor itt kell megemlíteni, hogy a VRM hűtés nélküli lapokat miért nem ajánlja senki FX alá... szép nyári kánikulában, alapfeszen is lehet probléma. Ezért cseréltem le az Asrock 890GM PRO3 R2 lapomat is amikor az FX8320-at vettem.
    Még amit hozzátennék, hogy valamiért sosem szerettem az Asus lapokat, sosem vettem csak Gigát, aztán Asrockot... mindegyiket szerettem, diszkrét OC-s vagyok, nem beteg állat, csakis addig rántom a procikat, amíg alapfeszen lehet, szóval eddig mindennel elégedett voltam, de igazából most értettem meg, hogy miért is sztárolják az Asus lapokat... ezt meg kell tapasztalni :)

    Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Új hozzászólás Aktív témák