Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Steven #49107 üzenetére

    Biztosíthatlak, a topictárs nem akart trollkodni.
    Az egy mondatba eső "leszarom"-ok száma elég magas volt egy hsz-edben erre reflektált gondolom én, te pedig megragadtad az alkalmat hogy ezt trollkodásnak könyveld el.

    Az utóbbi időben elég sok "munkaórát" fordítottunk olyanokra, akik 4+1 fázisos lapban próbálták stabilizálni a procit. Hiába ajánlottunk komolyabb lapot, ha egyszer nem tellett nekik rá. Nem a személyed/hozzáértésed elleni erőszak, vagy a lapod elleni agresszió az, amikor azt írjuk neked, hogy a 4+1 fázisos lap nem ajánlott egy 8magos Vishera alá! :(

    Az, hogy nálad jelenleg 4Ghz-en frankó ahogy Orrmányos is írta egy nagyon frankó dolog. Abba nem mennék bele kinek mi és/vagy hogy teszteli azt hogy stabil-e.
    Igen írtad, hogy alulfeszelni szeretnéd és azt is hogy később megnéznéd 4.5Ghz-en is. Elnézésed kérem, de ennek fényében minek vagdosod hozzá bárki fejéhez azt, dehát te nem tunningolni szeretnéd hanem alulfeszelni, ha egyszer leírtad azt is hogy később tunningolnád.

    Volt alkalmad procit válogatni, ez szuper, sokaknak nincs erre lehetősége. :(
    Azt azért megkockáztatom a fentebb taglalt tapasztalatok fényében, hogy a stabil 4.5Ghz az felejtő, de ne legyen igazam. A többség játékra vesz magának FX procit, mert nagyon teljesítmény/költség hatékony.
    Mondanám, hogy a 270X-ből ami az adatlapodon szerepel arra következtetek magad is szoktál játszani, de mivel még a régi alaplapod van mellette feltüntetve nem tudom mennyire lenne aktuális.

    Egy komolyabb CPU terhelést produkáló játék, mint pl a BF3/4 a tapasztalatok szerint úgy tépi szét a 4+1 fázisos lapokat amiben 8magos FX brummog mint floki a lábtörlőt. Folyamatosan droppolnak az ilyen lapokban a magok, ami ugye húzza magával a VGA-t is, túl is melegíti sok esetben a VRM-et, ha hűtve van ha nincs.

    Szóval oké, megvan a véleményed a ph-ról, ehhez jogod van. :R
    Mégis úgy döntöttél hogy jössz és kérdezel, önhibádon kívül egy olyan kérdéskört vettél elő újra ami gyakorlatilag végigkísérte a nyarat a topicban, nevezetesen a sokadszor is leírt 4+1 fázisos lap+8magos FX.
    Nem rontom itt a levegőt túl régóta, szakmailag se értek annyira a témához mint a jelenlevők többsége, de megítélésem szerint mindig addig fúrunk faragunk bárkinek egy adott problémát amíg meg nem oldódik.

    Nem szerencsés még indulatoktól vezérelve sem az a fajta közlésmód, amit néha használsz.
    Ne vedd magadra, de egyik-másik hsz-ed azt feltételezi, hogy a jelenlevők közül bárkivel is együtt lapátoltad a múltban a csirkeszart, ugyan nem tudhatom pontosan, de feltételezem ez nem történt meg.
    Egyszóval kicsit nyugisabb megközelítést javaslok.

    Sajnos az, hogy adott alaplap honlapján mi van feltüntetve és mi nincs, a gyakorlat alapján a világon semmit nem jelent, ismétlem sajnos. Az ott a marketing helye, amikor pedig valaki ide postolva segítséget kér, mert fetreng a 4+1 fázisos lapjában a 8magos proci és megkell oldani a problémát adott esetben lapcsere nélkül, az meg a gyakorlaté/gyakorlat helye.

    Speciel nekem tetszik a lapod, szerintem ennél jobbat nem is lehet találni mATX-ben.
    A chipset.., már lelett írva róla minden.

    Egy VRM hűtés nélküli 4+1-es lapban már nekem is sikerült stabilizálni egy 8320ast 4Ghz-en, Angliában élő barátom gépe, távsegítség.., vidám móka volt. Szóval kivitelezhető, ahogy neked is sikerült. :K :R

    A 4.5Ghz.., na az már kihívás lesz! Adott esetben amikor eljön a pillanat kérlek ne legyél rest rámírni akár privátban, ugyanis már csak funból/brahiból is bennelennék abban, hogy 4+1es lapban az sikerüljön! :K

    Addig is kérlek, kicsit disztingváld magad! Itt "földik" között vagy, segítünk amiben tudunk, vagy éppen együtt röhögünk. Béke!

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák