Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    (#38648) darky@:

    Amennyiben csak prime95 mellett csinálja nem biztos hogy foglalkoznék vele a helyedben, sztem még 10év múlva sem lesz olyan játék ami annyira megtekeri a procit mint az a progi. Az én lapom is messze földön híres a kukás vrm hűtéséről, tervezem is hogy veszek rá egy jobb hűtőt, tegnap pár órás keresgélés után kinéztem ezt: [link]
    Ahogy néztem itthon 3-4k körül van, amennyiben bizonyosságot nyerne hogy a vrm-ed miatt dobálja el magát a proci, neked is ajánlom egy hasonló beszerzését.

    (#38651) xangyal:

    Ez a hűtő afféle félmegoldás, nekem is hasonló van, Scythe grand kama cross, főleg keskeny házzal megáldottaknak vannak kitalálva (jellemzően ~14cm a magasságuk), akik szeretnének tunningolni is. Nálam épphogy befért a scythe, ha "normális" házad van amibe belefér egy 16-17cm magas toronyhűtő is én mindenképpen olyat vennék rá, az fx-6300 egy marha jó proci, ipari tunning potenciállal.

    (#38652) SteaMMouse:

    Elég bitang darabnak tűnik első ránézésre, ha van helye a gépújításnál annak a 10-15k-nak amibe egy új hűtő fájna tartsd meg ezt, ha nem is költöd el a rászánt pénzt én kipróbálnám a helyedben, tesztelgeted pár napig aztán még mindig dönthetsz úgy hogy veszel rá egy újat!

    Ajánlom figyelmetekbe ezt a topicot: [link]
    Magam is az innen kapott tanácsok alapján vásároltam hűtőt magamnak! Nem mintha látszólag bárkit zavarna hogy ebben a topicban tárgyaljuk ki a témát. :)

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák