Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Hali

    Lassan két hete tesztelem a konfigom, keresgélem a lapom/procim határait, azt tapasztalom hogy adott feszkó értéket beállítok biosban a cpu-nak, de forszámrízön cpu-z/hwinfo64 mindig kevesebbet mutat. Apm master/turbo offon van.
    Jelenleg 4.4en stabil a vas 1.4V-al (ennyit mutat a fentebb írt két progi, biosban ehhez 1.475-öt kell beállítsak)
    Normális ez és akár igen akár nem, mi okozza? 3DMark 11-13at le tudom futtatni még 4.8on is, de 1.5V-ot kell állítsak biosban hozzá, amitől a frász kerülget már őszintén szólva, és prime alatt cirka 20perc után elkezdi eldobni magát. Egyenlőre ki vagyok békülve a 4.4-el, amúgy sincs semmi játék (amivel játszom is) ami jobban megdolgoztatná a cpu-t.
    Biosban van egy beállítási lehetőség (nevét most fejből nem tudom..), visszaveszi az órajelet/feszkót ha túl magasnak ítéli a cpu hőmérsékletét, be van kapcsolva. Idleben 35°C, 3-4 óra játék alatt/után 60°C max a cpu hőmérséklete, létezik h ez kavar be valamilyen úton módon és ezért látok kisebb fesz értékeket?

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák