Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuszaa

    őstag

    válasz Gerisz #36016 üzenetére

    Igaz, azonos beállításokkal jobb/alacsonyabb értékeken lehet üzemelni, mert stabilabban adja a delejt. Egy ultra llc-vel nem is droppol terhelés alatt (több fázis + normális vrm borda esetén még izzani se fog cserébe).

    (#36017) Hegyirabló

    Nincs hatással rá, de az mindig fent áll, hogy ha az adott órajelhez kevés az a feszültség amit beállítottál akkor hibázni fog. Ilyenkor sincsen semmi gond, egy lépcsőnyit vissza kell lépni és megnézni, hogy az elég-e már.

    Vannak kevésbé jól sikerült példányok az ostyán, meg az átlagnál jobbak. Szivárgási áramtól függően jönnek ki különböző értékek mind feszültség és fogyasztás terén egy adott órajelnél.

    Erre szokták mondani, hogy nincs két ugyanúgy sikerült példány, neked kell kitapasztalni, hogy mire képes a tiéd. Kezdésnek jó lenne tudni nálad mennyi az alap, de olyan 1,3-at megpróbálhatsz először.

    CPU& NB résznél tedd offset-re, majd válaszd ki a - jelet, és a cpu offset voltage-t változtasd, így az adott értéket amit kiválasztasz, azt fogja elvonni az alapfeszültségtől. (Természetesen ha plusz, akkor meg hozzáad)

    Turbo core ki, cnq és c1e meg legyen bekapcsolva. ( Ezek alapból be vannak ez esetén. ) Így ezek áldásos hatása is megmarad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák