- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttrap
tag
Rápróbálok, de a múltkor se oldott meg semmit a reset. Bios-t meg frissíteni sem tudtam mert a gép meg sem mukkant, az uefi setup sem jött be, és a Chrashless bios update sem jött össze. Sajnos szerintem most sem fog menni.
Gondolom megint kinyíródott a proci mint a múltkor. De mitől, ha minden más jó? -
ttrap
tag
Sziasztok!
Helyzetjelentés az Asrock AM1B-ITX, Athlon 5350 nem induló konfigommal kapcsoltban:
garanciában cseréltek processzort, az alaplapot nem, az mondják azt próbálták és jó.
Összeraktam, indult, Windows 7, driverek, programok telepítve, most a win frissítések közben az indítás után kb. 2 órával halt le a gép. Azóta ugyanúgy nem indul.
Ram, táp, ssd, merevlemez, monitor, egér, bill, minden hiba nélkül megy 2013 óta (jelenleg is) egy AsRock E350M1 brazos lappal. -
ttrap
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Asrock AM1B-ITX alaplapot Athlon 5350 procival.
Elindítottam, UEFi-ben boot sorrendet USB-re állítottam Win7 telepítéshez, és azóta nem indul a lap. Próbáltam az D-SUB, HDMI, DVI porton, de kép semmi. A proci ventilátor is csak akkor pörög, ha a SATA portok melletti CHA_Fan1-re dugom. Próbáltam másik Ram modulokkal, másik tápegységgel, volt cmos reset, elem kivétel is, de csak nem akar indulni. Szerintetek valami ötlet, vagy mehet vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest