- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz TV Béla #47014 üzenetére
Nem vagyok én sem utómunka mókus. Igazából gondolom az lenne a nagyon profi ha photoshopban szépen rétegekkel összeraknád.
Én LR-al vagy bármi mással ha nem egyenes a horizont akkor ott az ecset, szépen megfested vele és kidolgozod az eget, aztán külön egy másik rétegnek megfested a füves részt és ugye minden egyes ilyen "festésnek" külön tudod a hőmérsékletét kontrasztot stb. Tudsz élesíteni zajt szűrni színt hozzáadni miegymás.
A HDR nem egyenlő a gusztustalan szétesett instagram filterekkel. Most csak példaként gugliztam egyet, ezt is high dynamic range-re dobta ki. Gondolom te valami ilyesmire gondoltál amikor azt mondtad hogy nem tetszik.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
grigo
őstag
válasz TV Béla #47010 üzenetére
De ne vedd készpénznek. Csak 1 vélemény a sok közül.
Ugye ilyen esetekben vagy az égbolt van kiexponála és bebukik a többi vagy az égbolt ég ki és a többi jó.
Canonnál én inkább túlexpóztam és visszahúztam az égboltot, sonynál már inkább fel tudom húzni a sötét részeket. De tudsz még több expóból összerakni képet vagy átmenetes szűrőt használni.
De külön külön érdemes a részeket kidolgozni minden szempontból mert nem tudsz úgy csúszkát húzni, hogy az a kép minden részére jótékony hatással legyen.albert8: 47011 Így már tudom, azaz láttam ásványvizen leírva De ez olyan, hogy elvonta a figyelmemet, hogy a mi a franc lehet az, a rongy is egy kicsit zavaró. Márpedig a porcukor kell erre. Nyilván ha autentikus fotót akarsz és ez egy jóbarát kuglóf akkor nem lehet, de mint hangulat és fotó kell vagy akkor a porcukor helyett valami mással fel lehet dobni. Nem tudom miket szoktak használni ami élénk. Gondolom eper, narancsszelet, menta. De ezt ti jobban tudjátok szerintem. Én várom a kajákat
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
jjeahh
nagyúr
válasz TV Béla #47007 üzenetére
Egy részét biztosan meg, de az aprólékos munkához nem árt a Ps szerintem. Én mindkettőt használom, a raw-okon az alap korrekciókat Lr-ben oldom meg, majd Ps-ben szöszölök tovább a finomhangolással.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Panasonic Lumix DMC-FZ2000 fényképezőgép
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest