Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anderson14

    csendes tag

    Sziasztok, egy ideje követem már a topikot viszont most úgy alakult, hogy inkább megkérdezem a tapasztaltabbakat. Január 5-én rendeltem egy eladótól több elektronikai cuccot is. A csomag annak rendje módja szerint meg is érkezett 3 héttel később, viszont egy dolog hiányzott a csomagból. Írtam az eladónak, hogy rendezzük a dolgot, két hétig vártam a reakciójára. Mivel ez nem történt meg, nyomtam egy dispute-ot. Ez az első vitás ügyem, ezért nincs még vele tapasztalatom.

    Na most per pill az ali rám vár, hogy fogadjam el az eladó ajánlatát, ami ha jól nézem abból áll, hogy ő küldött egy üzenetet. Az üzenetben annyit írt, hogy sajnálják és két csomagban adták fel a rendelésemben szereplő dolgokat (feltételezem hogy a napokban adta csak fel ami lemaradt, különben már rég ideért volna) és hogy ezért nincs szükség arra, hogy nyitva maradjon a vita, illetve hogy lennék-e olyan kedves h visszavonjam.

    A dispute-ból 12 nap van még hátra, viszont nem tudom mi történik ha elfogadom vagy visszavonom a vitát. Várjak még pár napot, hátha tényleg befut a hiányzó cucc? Feleslegesen nem vegzálnám az eladót, de nyilván vagy az árut, vagy a pénzemet azért szeretném látni.

Új hozzászólás Aktív témák