Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz V/ #8351 üzenetére

    Ha barátod a postás, akkor kérdezd meg tőle. :)
    Egyébként nem a kézbesítő viszi fel a státuszokat a rendszerbe. Ő leadja a reggel kapott listáját délután az elszámolásnál és az alapján valaki felviszi az egyes TN-ekhez tartozó státuszokat a rendszerbe.

    (#8350) agroman: Erre is csak azt tudom mondani, hogy nem tehetek róla, hogy hülyeséget csinál a postásotok. (Nem a kézbesítőről beszélek). Gondolom nálatok a rendszert kezelő illetőnek azt mondták, hogy ha kézbesítésre kerül egy küldemény, akkor "ezt jelöld be". Valószínűleg nem tesz különbséget, mindenre ugyanazt csinálja. Hiába van megcsinálva a programban különböző kézbesítési lehetőség, ha mindre ugyanazt nyomja. Az én küldeményeimnél mindig jól van töltve, mindig valós a kézbesítési státusz.

    Hosszú hónapokig kerültem a saját postánkat, amikor behozták a számítógépes újításokat. Az ablak mögött ülő hölgyek mindenkinek percekig arról panaszkodtak, hogy milyen sz@r ez az újítás. Idegőrlő volt tizediknek állni a sorban és látni, hogy minden betűt egyesével keres ki a néni a billentyűzeten... Nem akarom őket bántani, annyi idősen nem lehet egyszerű váltani, de csak azért nem kell leragadni az 50-es éveknél, mert az ügyintézők nem tudják kezelni a számítógépeket.

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák