Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WOT-H-A-C

    veterán

    válasz kirkri #5003 üzenetére

    Igazából csak kiváncsi voltam... De nincs ebben semmi különös, megspórolja magának a regisztrált csomag díját , feladj sima légipostával.... Igazából nem is értem miért hazárdíroznak ezzel. Hisz simán ellophatják a csomagot és ő sem kapja meg a pénzét a vásárló. meg a csomagot. Persze többnyire ezek "filléres" cuccok, de akkor is....

    A szűrési metódusodra nem tudok mit mondani, én idáig is megnéztem milyen lehetőségeim vannak. Pl volt olyan , hogy fizettem 3$ t azért , hogy SG hozza a csomagom a free maláj vagy swéd helyett... Persze ez nem ugyan az a helyzet de metódus igen.

    " Persze attól még mindig jobb, hogy választhatsz olcsóbban ilyen egyértelműen kamu szállítási módot, mintha a rendelésnél China Post szerepel, aztán a TN alapján látszik, hogy valójában Yanwen, vagy más, nem-regisztrált küldemény van úton."

    Én nem , de egy nagyon jó cimborám járt így HK val kérte ( registred airmail) Aztán kapott egy frankó kis yanwenes tn-t. Ha jól emlékszem egy 3-4$ os kijelzővédő fólia volt... Aztán végül kiderült, hogy HK volt a service , csak sima légiposta tn nélkül.

    "Tudom, erre a válasz, hogy nem kötelező itt vásárolni, de a fórumok lényege, hogy az emberek megosztják a véleményüket, amit én most megtettem. És mindettől függetlenül továbbra is fogok az Alin vásárolni, amíg jobban járok, mintha máshol venném meg a termékeket."

    Én ilyet nem mondok! Régi motoros vagy már itt , el tudod dönteni meddig és milyen feltételekkel éri meg neked alizni. :K

    "Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

Új hozzászólás Aktív témák