Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KeFer

    tag

    válasz V/ #43032 üzenetére

    A postai nyomkövetésnél kész katasztrófa, hogy az esetek jelentős részénél nem adják meg a földrajzi helyet (város, ország). Emiatt eléggé használhatatlan. Valamint az út során (esetleg többször is) változik a destination country értelmezése.
    A bejegyzésed első részére valószínűleg az a magyarázat, hogy a kínai cég értesíti a Bpost-ot, mint partner céget, és ők ez alapján teszik meg a bejegyzést.
    A válaszod közepén lévő felvetésedre az a válasz valószínűsíthető, hogy mind a két mozzanat Belgiumban, ugyanazon a helyen történt. Te úgy gondolod, hogy az egyik Liege-ben, a másik Budapesten történt. Amint feljebb írtam, ez egyértelműsíthető lenne, ha a várost/országot is megadnák minden egyes bejegyzésnél.
    Az én értelmezésem (reményeim) szerint a szeptember 7.-i események Belgiumban, míg 11.-i események Budapesten történhettek. Tehát 4 nap alatt ért ide a csomag. Persze ez nem biztos.
    Csak a teljesség kedvéért: az augusztusi események mind Kínában történtek.
    Ha egy nyomorék városnevet beírnának, minden egyértelmű lenne. De nem teszik. Pedig a rendszer képes rá, mert néhány bejegyzésnél megjelenik.

Új hozzászólás Aktív témák