Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Beni2360 #32131 üzenetére

    Én már sok éve alizok és az idei évig nem tűnt el egy csomagom se. Idén ez már a harmadik dispute-om volt és még további 1-2 is úgy néz ki, hogy soha nem érkezik meg. Helyi postás mindent tagad természetesen, hogy ők meg se kapják meg annyit mondtak, hogy néha úgy leragasztják a címet, hogy nem beazonosítható. Persze ez egy sima lerázó duma is lehetett, mert én ilyent még nem láttam, de mondjuk ettől még lehet. Az viszont az Ali-nak piros pont, hogy a pénzemet visszakaptam eddig mindig.
    A China regisztrált küldemények viszont mind megjöttek, ami 10usd-nél értékesebb, azt eleve így rendelem, nem b.szom a fillért ezen. Illetve, ha fontos a küldemény és mindenképpen szeretném megkapni, akkor se sajnálom azt a kb 1,5 dollárt.
    Valami megváltozott idén, ezt én is így látom. Ennyi eltűnt csomag nem lehet a véletlen műve. Persze, hogy ki dézsmálja a küldeményeket vagy hogy eleve feladták-e, bizonyítani nem nagyon lehet. Amíg az Ali nem problémázik a visszafizetéssel, addig csak apró bosszúság. Én 1 USD-s ceruza faragó árát is visszakérem, ha nem érkezett meg. Eddig nem volt gond a dispute-al.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák