Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fairi

    addikt

    válasz V/ #32020 üzenetére

    van egy coupon ami akkor ad 5 dollár kedvezményt ha 50 dollárért rendelsz. Ezt úgy is megteheted hogy rendelsz 5 db 10 dollárosa terméket, 5 különböző helyről. Akkor 45 dollárt fizetsz, és erről lesz számlatörténetbe bejegyzés.
    Az adott csomag értéke csak 10 dollár, de számlatörténet szerint 45 dollár volt levonva. vagyis a rendelés ára nem egyezik meg a csomag fizetett árával. Van 5 különböző csomagom, 5 különböző embertől vagy akár országból, és egyetlen számlakivonatom. mert mint a select coupon és mint az Alis copuon így is használható.

    "többször írtam hogy ne vonjon össze több tétel fizetést senki, nem számolnak a magyar bankok a fizetések darabszáma után költséget, ha 10 különböző tételt veszel az lehet 10 db vásárlás. "

    akkor érdemes összevonni ha couponod van pl 5/50 vagy 6/60-as. vagy lehet másféle kombináció is, de lényeg sok csomag ami kedvezményt kapsz, de a végösszeg már más.
    Ilyen kedvezmény lényege ha rendelést összevonsz akkor kedvezményed lesz. 10%, vagy 20% vagy több is. elvileg létezik 50/100- is.

    11/11-nél pont aktuális lesz, akkor mindenféle coupon szerezhető olyan is ami boltok közt is működik.

Új hozzászólás Aktív témák