Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz mzso #32013 üzenetére

    No akkor válaszolok.
    Valamivel igazolnod kell hogy mit vettél és mennyibe került, ezt nem lehet csak bemondással igazolni.
    Ha vámeljárás alá kerül a küldeményed akkor arról értesítenek. Ez történhet sms-el is, de mindenképp küldenek egy nyomtatványt azon van ez a bizonyos szám.
    A nyomkövetési szám az igazi azonosító, ha beküldesz valamit akkor ahhoz kötik, hiszen az hivatalos nyilvántartási száma a küldeménynek.
    Tehát megvárod az általuk küldött levelet amelyben lévő nyomtatványon rajta van ez, vagy nem foglalkozol vele, mivel szükségtelen.
    A banki igazolás csatolni kell ha nem akarsz futni felesleges köröket, az a valód vételár igazolás, az AliExpresses igazolások tartalmazzák hogy mit vettél, mi volt az ára, kinek lett küldve-ki fizette, de azt hogy ténylegesen mennyibe került azt csak a banki fizetési igazolás tartalmazza.
    A feladási hely Kína általában, de a webshop adatai tartalmazzák ezt is és a nevét is, egy üzletnél nem az eladó nevét kell beírni, van nekik céges nevük, az név kerül a nyomtatványra Ezt mind látod a vásárlási tételsornál Store name: után, szóval ezt tudod. Pl: Shop4992103 Store vagy YIKIXI Official Store stb. Cégtől vásárolsz nem magánszemélytől.
    A csatolt dokumentumok mezőbe meg mit írjak?
    Igazolás a vételárról - banki igazolás
    Rendelés-visszaigazolás a vásárlásról- az Aliexpress oldalak

Új hozzászólás Aktív témák