Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andralin

    aktív tag

    Sziasztok!

    Most jól megszívtam az Aliexpress Premium Shippinggel. :W
    Korábban már kétszer rendeltem sürgős dolgot ezzel a szállítási móddal. Mindkét esetben 1-2 napon belül feladták és utána 4-5 munkanapon belül a kezemben volt a csomag, a DHL futár hozta.

    Ismét kellene nagyon sürgősen egy filléres alkatrész, amit itthon nem lehet beszerezni. Megrendeltem ezt is a Premium Shippinggel június 3-án, 19,07 EUR-t fizettem a szállításért, az alkatrész maga csak 1,83 EUR volt.

    Az eladó csak jún.6-án adta fel a csomagot. Kaptam egy LP... formátumú nyomkövetési számot, amit csak a Cainiao.com rendszere ismert fel. Az a mai napig is azt mutatja változatlanul, hogy "Packed for picking-up", szóval még át sem lett adva nekik a csomag, pedig már eltelt egy hét és én prémium szállítást fizettem.
    Két napja ráírtam az eladóra, hogy mi történik, miért nem adta fel a csomagot, ezért fizettem a 19 eurós szállítást? Visszaírt, hogy utána fog nézni, mi történt.

    Most látom, hogy a megrendelésem adatlapja telesen megváltozott. Gyakorlatilag meg vannak rajta hamisítva a fizetési információk és a dátumok! Ez nagyon durva gyerekek!
    Most azt mutatja, hogy jún.12-én adtam fel a megrendelést, ami nettó hazugság. És a fizetés a Shipping Cost megváltozott 3,29 EUR-ra, pedig én 19,07-et fizettem és annyi lett levonva a kártyámról. Valamint a Date Received is megváltozott jún. 12-re. Totál kamu az egész, én 12-én nem fizettem nekik semmit!

    Ezt így most hogy? Hogyan hamisíthatják meg szó nélkül a fizetési információkat, dátumokat? Megváltozott még a nyomkövetési szám is, amit még nem ismert fel semmilyen rendszer. Szóval valszeg újraküldik olcsóbb módon.
    És most mi lesz a 15,78 EUR különbséggel, amivel többet fizettem valójában? Mert az Aliexpress számomra látható rendszerében semmi nyoma nincs annak, hogy én valójában 19,07-et fizettem. Egyedül a kártyaegyenlegemmel tudom bizonyítani. Vissza fogom kapni ezt a pénzt? Érdemes lenne reklamációt indítani? Mihez kezdjek most? :((

Új hozzászólás Aktív témák