Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 206 cc

    senior tag

    Sziasztok!
    Kérnék egy kis segítséget rendelés ügyben.Szóval egy terméket rendelnék amihez kellene egy kiegészítő tartozék.Megbeszéltem az eladóval hogy hozzá is csomagolja sőt ad egy kis kedvezmény is az egész szettre.
    Megbeszéltük az árat is.
    Azt kéri ,ha jól értem -hogy vegyem meg az alap szettet a kiírt áron de ne fizessem ki,mert kapok majd egy értesítést az Alitól amiben szerepel,hogy változik az ár és a szett tartalma bővül a megbeszéltek szerint.
    Na most ezt hogyan tegyen??--beteszem kosárba és nem fizetek akkor látszik ugye hogy fizetésre vár...hagyjam így és majd észreveszik??....vagy mire gondol?
    Bemásolnám az ő válaszát a rendelés-fizetés lebonyolításáról,hát ha valaki el tudná magyarázni hogy jól értem e a dolgot??? :F

    "Order step:
    1.You please place order at first with the original price ,It is necessary to reach the stage of payment, But do not pay. but do not pay.
    2.I will change the price on the aliexpress for you and leave the important message about package include and I will tell you the price changed.
    3.you can check the price which is the same as we discussed. After confirm it is right, you can make payment finally. "

    206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Új hozzászólás Aktív témák