Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
válasz
stifi82 #11154 üzenetére
Nálad inkább user error-ról lesz szó szerintem...
A tronic gyorstolto nem ajánlott, az akksik viszont jó minoseguek 👍Nemrég tettem fel képet új Fujitsu (eneloop) akksikrol, a gyári csomagolasbol kivéve, ahogy a képen látszik 3db 2.1A és 1db 1.7A kapacitású volt. Nem hőbörögtem egyből h a Fujitsu sz*r hanem a gyengébb akksik berakram egy újabb kör merites - töltés kombóra. Láss csodát, az is hozza már az ígért 2.1A - t 🙌
Igaz, a tronic toltovel ez nem fog menni, mert meríteni nem tud.. (vagy talán tud, ha éppen olyan kedve van 😎) -
Jannn
aktív tag
4 új Fujitsu (eneloop) közül az egyik jóval kisebb kapacitású :-(
-
Jannn
aktív tag
válasz
stifi82 #11105 üzenetére
Szerintem nem jó ötlet 1A-ral tölteni az elemeket, ezért sem vettem olyat. Nekem egy szabályozható, de csak 500mA-ral töltő gép sokkal szimpatikusabb volt ennél a batár tronic szerkezetnel. (élőben is láttam, elég nagy darab!)
2-3 óra alatt kíméletlenül vagy 4-6 óra alatt teljesen kíméletesen feltölteni az akksikat? Én a másodikra szavazok, nem hajt a tatár 😎 -
Jannn
aktív tag
válasz
stifi82 #11103 üzenetére
Ezeket a tronicokat most a legutóbbi akcióban vettem kb 2 hete 1200 Ft /4db. Eddig eneloop párti voltam, de ezek is teljesen korrektek, és a mostani eneloopok (Fujitsu) felébe sem kerülnek..
Most tesztelem az új Fujitsu lsd akkukat is.A kínai akku tényleg rossz döntés volt, pár száz Ft-tal többért tényleg használhatót kaphattal volna itthon (Lidl Aldi IKEA)
-
Jannn
aktív tag
Jók ezek a tronic akksik! Első tesztnel már hozzák az ígért kapacitást. A 2 eneloop meg kb 7-8 éves lehet, még a Sanyo márkás. A sanyok eddig a hozzá adott USB-s toltojukkel voltak töltve, csoda h még a mai napig úgy teljesítenek mint új korukban. Pedig volt h fél évet is álltak, de tényleg nem merültek le.
BC 500-as teszt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Sony VCT-SGR1
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest