Hirdetés
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem utána se lesz sokkal több az ára ...
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Milyen kijelző van benne? Amoled, vagy IPS?
A linkeken VAST displyat írnak, az micsoda
De nem ez a gond, hanem az, hogy a linkeken nekem 116 900 Ft-os árat ír, hát ennyit messze nem ér a cucc
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
OK, 9 órakor átváltott 73 eFt-ra az ár.
-
Kosárba rakva lement 70 eFt-ra az ár, rendeltem egyet. Benne vagyok az első 200 vevőben, elvileg küldenek egy bluetooth keyboardot hozzá, már az megér 10 eFt-ot.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
Majd (s)írjál róla.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Aliexpress standard shippinggel jön, szóval nem lesz gyors a megérkezés (de legalább a posta se tesz rá plusz sarcot).
Játszani nem játszom tabokkal, szóval (talán) nem lesz gond a mostanában járatos SOC-okhoz képest viszonylag szerény teljesítmény.
A demo videó szerint dual SIM LTE-s a tablet (és az egyik SIM helyére lehet háttértárnak microSD kártyát rakni), majd meglátjuk, hogy mit tud a cucc.
-
Gabás
addikt
Nekem 203,18 USD az ár
-
mad823
őstag
válasz
Donki Hóte #10 üzenetére
Nem tudom, egy két éves is középkategóriás SoC (pl. SD730) sebességének a felét tudja ez a SoC. Nem tudom, hogy mennyire menti meg a 8Gb RAM (nyilván segít), de sokat nem várnék tőle, és messze nem játékra gondolok...
-
-
9 órakor kezdődött az akció, előtte a kínálat 3 verzióból állt: EUR ver, RU ver és GLOBAL ver. A Global volt a 319 dollár, a 159 dolláros akció a Global verzióra vonatkozna.
Csakhogy a kicsi kínaiak az akció élesítése után eltüntették a Global verziót a kínálatból, az EUR és RU verzió mellett lett egy OTHER verzió, de ezekre nem vonatkozik a Global verzió 50 %-os kedvezménye.
Szóval csaltak egy kicsit, de a 8 dolláros általános kedvezmény és az appba beírható kódra kapható 10 dolláros kedvezmény működik, ezekkel le lehet vinni az árat 185 dollárra, ami most tartalmaz a PEN mellett egy bluetooth billentyűzetet is.
-
Volt unisoc-os tabom, katasztròfa volt. Hiába a kijelző, ram, ha a proci odavágja az egészet.
iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5
-
Öcsielvtárs
tag
Kb. 20%-al gyengébb vas, mint egy SD680-al szerelt, ami szintén nem a csúcs kategória... (újabban kezdték ezeket - 606 - belerakni tabokba, eddig főleg a 616-618 vonalat tolták kínában)
Samsung A54
-
-
moleculez
veterán
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Olyanom volt, de 8 éve
?! De durva... Egyfolytában ROMoltam
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
lcee79
őstag
Én igazából lányomnak vennék egyet, Roblox és egyéb ilyen játékokkal játszik, amik a mostani 6 éves tableten is futnak, és az már akkor is alsókategóriás volt, annál ez biztosan jobb.
Az ára jó, még stylus is van hozzá, bőven megér ennyit, nekem.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Megnőtt a tabletta. Sajna nem tudomás kikapcsolódás az akromatikus szövegkitöltés
Amúgy jó, 5 éve nem láttam eszközt értesítő LED-el, ezen van
Ha rájövök, hogyan kikapcsolás automatika, akkor még íróka.
(Addig csókoltatom kitalálója automatikus szövegkitöltés)
-
Na, kezd beállni a tablet
Röviden pár szót róla, kezdjük az előnyökkel. A vártnál gyorsabb, 260 ezer pont körül hoz antutuban (viszonyításként ugyanezzel az antutu verzióval az S21Ultra telefonom 460 ezer pontot ér el). A neten található összehasonlítások szerint a SOC nagyjából a Snapi 660/665 szintjének felel meg.
A cucc eleve jól felszerelt, van a dobozban egy pen, üvegfólia, egy közepesen erős tok, egy 18 W-os töltő és persze egy kábel. Ráadásul a bevezető akcióban adtak hozzá ajándékba egy 10 coll méretű (tehát elég nagy) bluetooth billentyűzetet.
Szintén előny nekem, hogy van rajta értesítő LED, illetve elég jól néz ki maga a tablet is.
A memória 8/256 GB, ez elég sok, sőt pluszban lehet microSD kártyával bővíteni. A cucc dual SIM-es, LTE képes mindkét kártyával.
Az átlagos dolgokat kezdjük azzal, hogy kijelző elég világos, de akkor is csak IPS panel van benne, a többi cuccom amoledes, azoknak a színe sokkal szebb, a kép dinamikusabb.
A hangszórója elég hangos, de eléggé sávhatárolt, se mély, se magas.
Ami gyengesége a tabletnek, hogy a kijelzőn nem lehet automatikus fényerőt állítani. Ezt nem is értem, kb. 10 cent egy előlapi fényérzékelő, de akár az előlapi kamerával mérhetnék a környezeti fényt. Elég gyenge a kamerája is, csak erős fényben lehet vele jó képeket csinálni.
Kifejezetten vicces a gépben lévő Doke operációs rendszer. A viszonylag jó antutu pontszám ellenére komoly lagok vannak meghatározott helyeken, optimalizálatlan a rendszer. Ha egy Samsung, Xiaomi, vagy Realme tabról lenne szó, akkor valószínű lenne, hogy a későbbi frissítések javítanának az optimalizáción meg a kamerán, de ennél a tabnál vagy jön frissítés, vagy nem.
Röhejes fordítások vannak a rendszerben, ahol angolul charge szöveg van, azt magyarra díj szóval fordították, csak néztem, hogy mi akar ez lenni. A LED szót diódának fordították, meg egy csomó ilyen félrefordítás van a rendszerben.
Szóval a teljes csomag megérte a 70 eft-ot, az új ár viszont billentyűzet nélkül 73 eft, annyit szerintem nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Oscal Pad 13 méretes képernyőt és 256 GB-os tárolót kínál.
- Eladó Lenovo Miix 320 - laptop és táblagép 2 az 1-ben Jó akkuval full hd kijelző
- Barnes & Noble Nook Wi-Fi e-könyv olvasó
- Amazon Fire HD 10 (7. Generáció) tablet, 10.1", 1080p Full HD, 32 GB
- iPad Pro 2022 M2 11 256GB Wi-Fi+5G+ajándék Slim Folio tok-Új Bontatlan 1 év Apple garancia 459.900
- Apple iPad Air 2 (16 GB, Wi Fi + Cellular)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest