- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
megpróbálkoztam ezzel az ajax dologgal, valamennyire megy is, bár kész kódokból mazsolázok, viszont adódott egy szövegkkódolással kapcsolatos problémám:
pl a síelés szó így jelenik meg: sĂelĂŠs
az adatbázis kérésnél be van állítva a szövegkódolás, a html lapon is, úgy hiszem, hogy valahol a javascriptes értéktovábbításnál veszhet el.
Nem nagyon értek a javascripthez, csak az ajax kapcsán kezdtem el vele foglalkozni, így sajnos még nem tudom értelmezni teljesen a kódot.
Az lehetséges, hogy az encodeURI függvény zavar be? Ezen kívül más pontos ötletem nincs, talán ez:http_request.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded");
vagy ez:
http_request.overrideMimeType('text/html');
ha egyik sem, akkor mit keressek? viszonylag hosszú a kód, nem akarom bemásolni, elég hosszú hsz lenne.
ha esetleg mégsem a js-nél lenne a gond, azzal kapcsolatban is szívesen fogadok ötleteket, de eddig, ajaxezés nélkül, működött...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest