- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Egyelőre nem sok lényeges dologra. Viszont könnyen meglehet, hogy hamarosan olyan alapelvárás lesz, mint anno az FPU, MMX, SSE, AVX, stb. Szóval el lehet élni nélküle, csak (főleg bizonyos célfelhasználásoknál) egyre inkább hiányozni fog.
Amennyire én értem, alapvetően kelleni fog minden olyan felhasználáshoz, amit nagy AI clustereken kiképeznek/létrehoznak, de amikor kész, már a kis helyi AI-n is jól elfut. Kreatív eszközökben már szinte most is benne van, játékokban szerintem hamar megjelenik, aztán terjed tovább az egyéb programtípusokra.
-
Ixion77
addikt
Én csak valami jogvédelmi okot tudok elképzelni. Amennyire figyeltem, gyártófüggő hogy ki alkalmaz normális kurzorbillentyűket (pl. Lenovo) és ki nem.
Mivel többnyire külső billentyűzetet használok, ezt még valamelyest tudtam volna tolerálni, de a portok kasztrálása már kiborította nálam a bilit.
négy USB kellene legyen a minimum egy 16" laptopnál. Plusz HDMI és külön tápcsati, azon felül hogy legalább egy USB PD legyen. -
Ixion77
addikt
Sajnos egyetértek. Nagy reményekkel vártam ezt a gépet, de most úgy érzem, tovább kell keresgélnem. Az AMD proci jó lett, de a gép túl vékony, túl kevés porttal és degenerált billentyűzettel. Én a gigászi tapipad értelmét sem látom. Inkább lennének normális iránybillentyűk! Meg egyébként is: férjen bele egy 16" laptopba a numpad! Bosszantó lett ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest