- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Jack Hunter #4 üzenetére
Miről kellene meggyőzni?
Hogy hasznos és helyetted végez el munkát? Ez tény.
Az olcsótól a drágábbig le lehet fedni sokféle igényt, de amíg nem merül fel az igény arra, hogy más megoldja helyetted a munka egy részét, addig mindegy.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Reggie0
félisten
válasz Jack Hunter #4 üzenetére
Nem is kell meggyozni. Ha kelloen nagy az orabered, akkor majd a szamok meggyoznek maguktol
-
Tschubi
tag
válasz Jack Hunter #7 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Több ilyet láttam működés közben, és engem sem győzött meg. Szépen körbejárják a lakást, és valamilyen szinten fel is szedik a port, ez tény. De a sarkokkal és a kisebb helyekkel nem tudnak mit kezdeni, mert a fizikát nem tudják meghágni ők sem, bármennyi is az én órabérem. A szőnyegeket szintén nem tudják hatékonyan tisztítani, hisz a szívóerejük kevesebb, mint egy hagyományos porszívóé. A nedves takarítás meg hát olyan, mint amilyen a tesztben szereplő képen is látszik: maszatos.
Szóval szerintem egy általános portörlésre kiválóan alkalmasak, mert valóban el tudják végezni ezt helyettem, de egy komolyabb takarítás már nem az ő asztaluk. -
Graphics
Jómunkásember
Téged jelenleg senki nem akart meggyőzni. Te gondolod úgy, hogy ez neked szólt .. de nem...
De akkor ha nem releváns a termék számodra, akkor hogy keveredtél ide?
Mondjuk az, hogy nem használtál robotporszívót szerintem nehezen hozható össze a véleménnyel...
Hisz hogy van véleményed olyan dologról, amit nem használtál?
Hmm, fura ez nekem.
Tudod a robotporszívónak az a lényege, hogy folyamatosan használva csökkenti a por mennyiségét, nem rakódik meg a szőnyegekben..
Jöttök azzal, hogy mert a nagytakarítást nem helyettesíti, való igazElkerülni lehet vele. Csak míg nincs személyes tapasztalat vele, ezt nem fogod "elhinni".
Így jártál.
Nekünk nem kell polcokat torolgetni, mert a szálló por minimálissá vált.
Annyiszor dolgozik ahányszor akarom
Ez viszont nem győzködés, pusztán tapasztalat, ami neked ebben nincs.
5 éve van robotom, elég jól kiismertem a képességeit. De akkor be beszéljünk véleményemről, max elképzelésed van..
Ja és persze .
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Azert 200-300 negyzetmetert nem egy ora kitakaritani.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Jack Hunter #10 üzenetére
Elragadtattam magam, elnézést.
-
Alusky
aktív tag
Ezeknek nem átlagos házban van értelme, hanem minimalista stílusú, alapvetően is tiszta házaknál, pont ahogy a robotfűnyíróknak is.
Természetesen nem fogja kitakarítani nálam se 8 kutya után a padlószőnyeget, mikor a klasszikus porszívóm egy háztakarítással megtömi a porzsákot, van amikor nem is elég, ahogy a végtelen sok honton és gödrön sem fog átmászni a robotfűnyíró se. A kutyát ki lehet cserélni 2-3 gyerekre és a végeredmény ugyanaz. Vagy kicserélni egy klasszikus régivágású sok zegzugos, küszöbös házra.Szóval jók ezek, de csak bizonyos helyekre.
Én inkább a klasszikus akkus porszívóknak nem látom semmi értelmét, mert minden ház tele van konnektorokkal, akkor miért kell akkut pazarolni és kompromisszumot kötni szívóerőben és üzemidőben, árban egy hagyományos porszívóhoz képest. Ez már sokkal inkább divathülyeség. A robotporszívó, ha megfelelő helyre veszik pedig megfelelő eszköz.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest