- Mobil flották
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, nincs tapasztalatom a robotporszívókkal, pusztán az olvasott tesztekből indultam ki,amik meggyőztek arról, hogy nekem nincs ilyesmire szükségem.Viszont szeretem olvasgatni a műszaki tartalmú cikkeket, így keveredtem ide.Az első hozzászólásomat azért írtam,hogy a szerző felé kinyilvánítsam a tetszésemet,még ha a bemutatott termék nem is nyűgözött le. Nem szeretném viszont elvinni a témát,ezért szeretném ezt a csevegést itt és most lezárni. Köszönöm.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Még mindig azt mondom,egy manuál porszívózás, felmosás sokkal szebb, tartósabb eredményt hoz, mint egy ilyen méregdrága kütyü. Én teljesen feleslegesnek tartom ezeket az eszközöket,egyszerűen nem értem,hogy nincs egy szabad óra a lakás takarítására.Minden itt olvasott porszívós cikkben benne van, hogy a hatékonyságuk és a kezelésük is kopromisszumos. Ezért én nem adnék ki százezer forintokat, ugyanakkor elfogadom hogy valaki igényt tart ilyen divatos eszközökre,mert valamilyen kitalált indokkal hasznosnak érzi. Gyorsan hozzáteszem,ez csak az én véleményem,én így gondolom,de nem várom el,hogy más is így gondolja.Nem akarom ráerőszakolni a nézetemet senkire,cserébe csak annyit kérek, engem se akarjanak meggyőzni,hogy 180 ezerért hasznos egy olyan eszköz,ami megcsúfolja a magyar nyelvet,applikációja nem kiforrott,felmosási funkciója,takarítási képességei pedig jelképesek.
Köszönöm.Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egy eddig mással foglalkozó márka robotporszívóval jön piacra, akkor általában eleinte ehhez partnereket keresnek. Az Aeno jó partnert talált.
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Apple iPhone 15 Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest