- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Infinix Note 40 Pro+ 5G - túlpakolva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Akkus porszívó, mert könnyebb, igenis van szívóereje, nem kell porzsák (kevesebb dzsuva), sokkal kényelmesebb használni. Itthon van egy dyson v10, nem olcsó, nagyon nem, de sokkal jobb mint egy klasszik konnektoros porszívó.
Emellé van egy iRobot, ami 7 éve rendületlenül teszi a dolgát.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
őstag
"Én inkább a klasszikus akkus porszívóknak nem látom semmi értelmét, mert minden ház tele van konnektorokkal, akkor miért kell akkut pazarolni és kompromisszumot kötni szívóerőben és üzemidőben, árban egy hagyományos porszívóhoz képest."
Én meg pont fordítva vagyok vele. Most tervezem eladományozni a hagyományos, konnektoros porszívómat, mert amióta megvan a Philips akkus kézi motyó, rá sem néztem. Van két németjuhász, megy egy macska, úhgyhogy van mit takarítani, de ezzel a cuccal 20 perc alatt megvan a 70 négyzetméter. Mintha felsöpörnék, csak sokkal sokkal jobb. Hiába kicsi a szívóerő, a forgó kefe, ami a fejeken van megdobja a teljesítményt. Amikor először használtam, akkor volt igazán szembetűnő, hogy mennyivel jobb, könnyebb, és egyszerűbb, mint a nehéz, konnektort igénylő, hagyományos porzsákos porszívóm. A kanapéból annyi dzsuvát kiszedett 10 perc alatt, hogy csak pislogtam.
Nekem ez robotporszívó nem adja annyira, de lehet, hogy majd egyszer teszek vele egy próbát. Végülis, a lakás nem olyan marha nagy, elég minimál dizájn, nincs sok tereptárgy, nincsenek magas küszöbök, szóval ideális is lehetne. De annyira nem érzem szükségét, hogy most rohanjak érte a keresőoldalakra.Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mercedes topic
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- Notepad++
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest