Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Yettel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az akkutól én is tartok. A Philips azért lett, mert nagyon jó áron sikerült hozzájutnom, meg azt olvastam róluk, hogy azért a szervízben cserélnek akkut bennük. Aztán nem tudom, hogy ez mennyire igaz, meg milyen ára van egy ilyen beavatkozásnak.
Meglátjuk... jelenleg kb. 1 éves a készülék, még semmi teljesítmény csökkenést nem érzek. Egy 70 négyzetméteres lakás körbeporszívózásával 70%-ra megy le a töltöttsége, ha a kanapét meg a kis szőnyegemet is kiporszívózom, akkor 50-60% marad. Ez így szerintem nem rossz, és egy éve nem változott semmit.Amiben cserélhető akkupakk van, és minőségi, az ha jól emlékszem a Dyson, mintha ők reklámozták volna magukat így. Csak valahogy nem érzem indokoltnak a termékeik árát. Meg, ki tudja, hogy azokhoz elérhető-e egyáltalán csere akku, vagy csak marketing duma megy.
Mondjuk most hirtelen megnéztem egy Philips robotporszívó árát, és hát ja... 300-400 ezer pénz azért nem kevés. Annyiért már akár jó is lehet.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egy eddig mással foglalkozó márka robotporszívóval jön piacra, akkor általában eleinte ehhez partnereket keresnek. Az Aeno jó partnert talált.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest