- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
abban a kérdéseben szeretném a segítségeteket kérni, hogy:
amennyiben én telepítettem a Adobe Media Encoder-t, úgy az automatikusan elindul amikor plz exportálok? vagy kell vele valamit csinálni?még sose használtam, sajnos fogalmam sincs, hogy mi a menete...
-
Nyugis
senior tag
nos akkor: HA "Az egyértelmű, hogy rendelelés beállításait veszi fel kész videó." akkor ez ugyebár adott.
Viszont amit megtehetsz az az, hogy: rádobsz az adott részre key fremekkel slow motion-t.
akár 1000 et is egy filmen belül.
és a végén amikor redelsz EZ ugyebár megmarad.
tehát a probléma megoldva. -
Nyugis
senior tag
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, egy speciálisabb témában:
idáig MAC- géppel dolgoztam igy nem annyira ismerem a PC-s dolgokat.
Sajnos a Macbookomat le kell cserélni. ez tény.
a jelenleg el-szállt árak miatt nem tudok apple-t venni tehát marad a pc. nem köszönöm nem kérek MAC használt linkeket, most PC jön.
amire nekem kell:
- adobe premier PRO; hudini, nuke, blender, moho, tvpaint, Zbrush, etv, grafikai és renderelő programokat használok csak és kizárólag zéró játék vagy ilyesmi.
nos ehhez szeretnék összerakni egy gépet!
semmilyen marka hűség nincs.
a lényeg a hatásfok és a hatékonyság!
ESETLEG van itt olyan aki tudja, hogy:
-mit érdemes belerakni a gépbe?
-mik a prioritások?
-VGA-ban ismereteim szerint a NVidia Quadro- a legjobb választás a fentebbi programokhoz.
-CPU-ban 1200 socke-tet jónak találom a leírások alapján. ha még sem majd kijavítotok.
-egy dolgot tudok, hogy két monitoros gép lesz. a monitorok nem annyira lényegesek, inkább az egész alapját képező "Vas" a lényeg számomra.
HA esetleg valaki dolgozik a fentebbi programokkal, és van személyes tapasztalata, és megosztaná velem itt vagy privátban azt hálásan megköszönném!! -
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
az Adobe Premiere programhoz létezik bármilyen addon kiegészítő?
-
Nyugis
senior tag
válasz
tibicsoki3 #2556 üzenetére
tört verziód volt ugye?
-
Nyugis
senior tag
találtam videot a proxy-röl, viszont még sajnos mindig nem értem, hogy igazából mire is lenne jó. valami go PRO kameráról magyarázott az ipse, nem igazán értettem...
-
Nyugis
senior tag
van egy kép a video végén amit szeretnék közeliteni. egy sima kép.
elinditottam az efektet (SCALE) beállitottam, hogy 33rol induljon és kb 50 ig növekedjen. de nem történik semmi.
letettem a kulcsokat és a két kulcsnak megadtam az értékét. az egyiknek 33 a másinak 50.
a két kulcs között ott van egy szépen emelkedö vonal, DE a kép nem kerül közelebb..
mit rontok el?
mi kell hozzá, hogy szépen animálodjon a foto? -
Nyugis
senior tag
Mivel el lett forgatva a video, igy most alul felül keletkezett egy csunya fekete rész.
azt hogy tudom átalakitani?
gondolom valahol az ablak mélretét kéne a valos videohoz igazitani?
hol / hogyan tudom ezt megtenni?
valaki ebben is tudna segiteni? -
Nyugis
senior tag
köszönöm a linket meg is van:
https://filmora.wondershare.com/adobe-premiere/rotate-video-in-adobe-premiere-cc.html
-
Nyugis
senior tag
jo regelt sziasztok!!
telefonnal felvett videot szertnék a timelin-on 90-fokkal elforgatni? azt hogy / hol tudom megcsinálni?
-
Nyugis
senior tag
rosszul fogalmaztam még is megkaptam a választ! köszönöm szépen!!!
-
Nyugis
senior tag
üdv!
élö pl youtoob linket hogy lehet / mivel hozzáadni a videohoz? esetleg tudja valaki?
nem tudom hova kell tenni illetve mi modon a "replace with after...." effektet..
vagy nem azzal kell megcsinálni? -
Nyugis
senior tag
üdv!
megoldodott köszönöm..
-
Nyugis
senior tag
jó reggelt mindnekinek!
az a kérdésem, hogy fel szeretném vennie azt ahogy a gyerek játszik.
mármint az adott képernyőről/ játékról folyamatos mentést készíteni magas felbontással.
erre alkalmas a program? -
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
egy kérdéssel kezdeném:
vajon melyik gombbal tudom a kijelölt ("I" -"O") részt instant letenni a timeline-ra?
vagy ha ez alapból nincs konfigurálva, akkor melyik kifejezés-hez kell hozzátenni?
tudom, hogy drag and droppal lehet rádobálni, de nekem mivel sok aránylag aprót vágok kellene egy gyors gomb hozzá.
valakinek van erről infója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest