- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #1097 üzenetére
Sajnálom ha bunkóságnak vetted, nem éreztem hogy az lettem volna. Olvasd vissza a kérdésed, tényleg nem érteni belőle egy kukkot sem. Ebböl arra következtettem, hogy egy hozzá nem értő valaki tesz föl egy kérdést amit maga sem ért. És ezért gondoltam, hogy esetleg csak letöltötted a programot (meg mert magyar nyelvű, és a szakmában angol nyelven használják). Tört verzióknál sokszor fordulnak elő ilyen-olyan hibák.
Nem véletlenül írtam a végére, ha tévednék akkor pontosíts. Ha így érezted nyílván tényleg bunkónak tűnhetett, bocsánat ezért.Legközelebb óvatosabban fogalmazok és igyekszem a következtetéseimet megtartani magamnak. A lényeg hogy találtál segítséget így is, ennek örülök!
-
Roachy
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #1093 üzenetére
Ebből nem sok mindent érteni, és a linkelt képből is max az derül ki, hogy tört programot használsz. Fizesd ki és működni fog...
Ha tévednék írd le kicsit pontosabban a problémát.
-
rlazol
veterán
válasz
Devilhun_HUN #1093 üzenetére
nem igazán értem. leírnád részletesen, mi a baj?
mit nem tölt be a micsoda? milyen verzió? milyen formátum, renderelt vagy nyers, és mibe akarod konvertálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest