Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hol itt a jogi probléma?
Pontosan ott, ahol a torrentnél is.
Azt persze nem tudom mennyire használható.
Korlátozottan és jó sokáig így is lesz ez még. Aztán mikor rájönnek, hogy még sincs ebben annyi pénz, mint gondolták, mert eleve baromság maga a koncepció, akkor elfelejtődik szépen.

A többivel meg szimplán csak nem értek egyet.

Tényleg nézz utána, de nem "reklám helyeken", hanem szakmai fórumokon, ahol ért is vki hozzá! Rendszergazda vagyok, nekem ne mutasd be ezt az új (felhős) divatot...

-
rlazol
veterán
pont akartam írni a témához, hogy a szerveren keresztül render lehetősége már a Pro2-ben is megvolt. Én 2005-ben raktam össze először olyan (amatőr) videostúdiót, ahol a nyerseket egy központi adattárolón tartottuk és onna steameltük a premierbe, így egyszerre több gépen is tudtunk ugyanabból a fileból dolgozni, anélkül, hogy az cc 300 GB össz nyerset több gépen tároltuk volna (ez akkor még irdatlan nagynak számított...).
Persze ez belső hálózat, de előbb-utóbb a sávszélesség lehetővé fogja tenni, és mennyivel jobb lesz.
Persze vannak veszélyei, hogy lenyúlják az anyagot stb, dehát valamit valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest