Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
Sajnálom ha bunkóságnak vetted, nem éreztem hogy az lettem volna. Olvasd vissza a kérdésed, tényleg nem érteni belőle egy kukkot sem. Ebböl arra következtettem, hogy egy hozzá nem értő valaki tesz föl egy kérdést amit maga sem ért. És ezért gondoltam, hogy esetleg csak letöltötted a programot (meg mert magyar nyelvű, és a szakmában angol nyelven használják). Tört verzióknál sokszor fordulnak elő ilyen-olyan hibák.
Nem véletlenül írtam a végére, ha tévednék akkor pontosíts. Ha így érezted nyílván tényleg bunkónak tűnhetett, bocsánat ezért.
Legközelebb óvatosabban fogalmazok és igyekszem a következtetéseimet megtartani magamnak. A lényeg hogy találtál segítséget így is, ennek örülök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Legközelebb óvatosabban fogalmazok és igyekszem a következtetéseimet megtartani magamnak. A lényeg hogy találtál segítséget így is, ennek örülök!