- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Ramot kell bővítsek. Lőttem párat 4k-ban, de erre már nem elég a 8gb, folyton kidobál. Azt kérdezném, hogy elég lenne a 2x4 mellé még 2x4 giga, vagy ajánlottabb, ha mellécsapok inkább 2x8gb-ot? Csak mert erre a konfigra már nem költenék sokat, ha elmegy összesen 16gigával 4k-ban, plusz elbírja mellé a böngészőt, akkor megelégszem ezzel is.
-
Formaster
addikt
Köszi a választ! Hát az i7 880 már nem egy mai darab, de 4ghz-en még elvan a PP-val. Mi lenne az ideális stabilizálási idő egy 4-5 perces videónál? A nyers anyagra tegyem rá a warpot, vagy a már grade-eltre? Esetleg ez nem is befolyásolja? Összességében azért elégedett vagyok a géppel, emiatt nem fogok konfigot váltani
-
hibavissza
veterán
Fhd 50 mbps-t érdemes feltolni. Amúgy én a 28 mbps rátával rögzített anyagot 50 mbps-ben mentem feldolgozás után. Sokkal jobb a kép mint ha csak 28-ban menteném ki. Először nem hittem a szememnek, mert papíron hülyeség, de mégis működik. Valami bug lehet a kodekben, mivel a YT-is ezt szereti.
(#1477) Roachy: amilyen hiányosságokat itt írtok azt el tudom olvasni, de megérteni nem tudom
Elég valószínű, hogy nálam nem fog jelentkezni problémaként.
-
hibavissza
veterán
Azt hittem valami formátumot nem támogat. Igen, ez dedikáltan otthoni cucc. Kici, ócó, gyors.
(#1468) Joe fiú: akkor te valamit nagyon tudsz, mert a tiédnél nagyságrendekkel gyorsabb géppel is copkodunk itt páran a szaggatással. Nekem a zajszűrés után gyakorlatilag lefagy, pedig jó lenne látni, mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest