- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
válasz
BonFire #16598 üzenetére
Persze, hogy nem fogom elsőre megérteni, ha olyan választ kapok, ami tele van számomra ismeretlen szakszavakkal.
Kérdéseket azért nem tettem fel, mert amit szerettem volna megcsinálni, ahhoz nem volt szükséges, hogy tisztában legyek néhány fogalom jelentésével.
Belátom, neked van igazad.
Nincs érteleme tovább vitatkozni. -
-PLevi-
senior tag
válasz
BonFire #16590 üzenetére
Ezt nem egészen így értettem.
Még teljesen kezdő vagyok, soha nem foglalkoztam képszerkesztéssel. Nem tudom, hogy mit jelentenek ezek a szakszavak: filterek, x bites kép, indexált. Ezek bizonyára nektek, hozzáértőknek teljesen ismert, már-már hétköznapi szavak.
Hiába keresek rá Google-ban teljesen akkor sem leszek tisztában a jelentésükkel. Mivel olyan kifejezések voltak a válaszodban, amiket nem értettem, ezért írtam amit értem. De ez nem a te hibád, én vagyok tudatlan.Kipróbálni természetesen kipróbáltam, működik is, köszönöm!
(Engem ha valami érdekel, utánaolvasok. Mivel a képszerkesztéssel/manipulálással jelen pillanatban nem szándékozok komolyabban foglalkozni - csak egy "alap" dologgal volt problémám - , nem kívánom magam beleásni komolyabban.)
Sajnálom, ha te félreértetted az én "viccnek" szánt megjegyzésem. Elnézést kérek!
-
-
-PLevi-
senior tag
válasz
stranger28 #16577 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! A képszerkesztéshez abszolút nem értek. Addot néhány .png kiterjesztésű ikon. Ezeket kellene átszíneznem (esetemben fehérről nonzöldre
). Eddig Gimp-pel próbáltam, de az valami hibát ír ki, hogy csak RGB színeknél hajtható végre a művelet.
Ez Photoshop-pal meglehetne egyszerűen csinálni? Mivel csak erre használnám, elég valami free (lehetőleg ne trial), kisebb méretű változat is.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- RC modell földön, vízen, levegőben
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest