- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Valaki aki tud segíteni egy képet kivagni és egy hátteret adni neki. Ha valaki raer privát elkuldom. (temetesre kellene)
-
Nova96
őstag
Üdv, .atn típusú(effeket, stb) cs6-ba hogyan lehetne beszülni vagy megtalálni?
Mert, nekem nem sikerül. -
Nova96
őstag
Üdv, újra segítséget kérnék, van egy kép ami szerkesztés után jól nézz ki, de egy adott szín hiányzik/más szín lesz helyette a sok effekt miatt.
Ezért kérdezem, hogyan lehetne az az adott rész később újra színezni, azon kívül, hogy újra rajzolom, vagy kivágom és beillesztem mivel akkor elütne a kép többi résztől.
Amiről beszélek egy arcon lévő szem körüli színezés. -
Nova96
őstag
Üdv, betű formázásba tud valaki segíteni?
Egy teljesen egyszerű szöveg lenne, az lényeg, hogy nagy részbe sok effektes képen lenne. És bármit próbáltam ,nem nézz ki rajta olyan jól a szöveg. Előre is köszi. -
Nova96
őstag
Üdv, régebben jártam erre gif készítés segítség kérésként. De vissza tértem photoshop-ra és belejöttem, de... nagyot ront a minőségen amikor elmentem gif-be.
Tudom, régi fájl típus stb....de másnak nem ennyire durván rossz. Vagy csak én vagyok túl kritikus az ips panel miatt.
Ha esetleg van valami tipp, mi miatt örömmel olvasnám. Lehet, hogy rossz beállításokkal mentem vagy nem tudom. -
Nova96
őstag
De,de
És köszi. -
Nova96
őstag
Üdv, meglehetne oldani, hogy:
Van egy képem tök mind1 milyen méretű leméreteztem 140x100-ra előtte megvágtam, megszerkesztettem.
A lényeg, ennek a képnek 100x100 kéne lennie. Át lehetne méretezni?(100x100 pixelt jelent persze)Előre is köszi.
-
Nova96
őstag
Üdv, olyan érdekelne, hogy ha anime egy részletéből szeretnék gifet csinálni akkor hogyan csináljam, hogy ne csak olyan kicsi részlet jelenjen meg? Mert a méret 176x176, 100x100 , 500x130
Nem tudom érthető e a mondandóm. Az a lényeg, hogy ha a 720p vagy 1080p-s animéből vágnék ki semmi se látszódna. -
Nova96
őstag
Üdv van egy signature képem és túl nagy helyet foglal..hogyan lehetne csökkenteni?400x116
-
Nova96
őstag
Üdv egy képet hogyan lehetne jól javítani,tudom hogy a képnek kellet volna jobbnak lennie de már nem vagyunk ott ahol készült.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest