- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
hát nálam valami nagyon el van b***va mer társítással se jelenik meg a kép ps-ben... :/
még egy ilyen technikai kérdés, nálatok se fér hozzá a scratch diskekhez ha nem adminként futtatjátok? pontosabban el se indul nélküle
lehet maradni kéne oldschool 3-as verziónál
-
REDeath
őstag
sziasztok!
nekem egy olyan gondom van, hogy windows 7 Enterprise-ra felraktam Ps CS5-öt (3-at használtam eddig) de nem tudok drag & drop módszerrel beledobni képeket.
ez a Ps baja, vagy win7, vagy valaki tapasztalt egyáltalán ilyet? elég idegesítő -
REDeath
őstag
olvastam már a hivatalos leírást
de arra lennék kiváncsi hogy ő konkrétan személy szerint mire használja.
én valahogy tudom pontosan hogy hol vannak a psd fájljaim és olyan neveket adok nekik amik önmagukért beszélnek.
a színmenedzselésről meg a többiről meg annyit, hogy mivel adobe-tól csak a Photoshopot használom, ezért tökmindegy hogy mit menedzsel nekem, ezért is zavar(t), hogy nincs custom install. -
REDeath
őstag
válasz
Dexter68 #1880 üzenetére
és mire is használod?
#1879 annyira nem számít, mer van még 4,8 szabad hely a c-n, és midnen progit az E-re pakolok, tehát csak win van a 10 GB-os C-n. csak idegesít hogy win foglal 1,7 gigát, swap 1 gigára van állítva, plusz rendszervisszaállítás meg lomtár ugyebár de abba én ritkán teszek akármit is, amit törlök azt shiftdelete-el. és akkor jön egy progi ami csak úgy jókedvében ígényel 400-at mer ez jó neki
-
REDeath
őstag
és hogyan leeht leszedni a Bridge-t meg a device centralt? szeritem ez az évszázad gyökérsége az adobetól hogy nem lehet custom install-t...
swappot mindjárt megnézem. de amúgy azt se értem minek swappol folyton, mikor 1 giga ramom van. ahogy indul ps, már látm hogy csökken a hely a C-n. de ez indításnál, gondolom ez a swap. De a device c. meg bridge foglalja a helyet amúgyis önamgábanitt van az általam említett kb. 400 mega helyfoglalás: C:\Program Files\Common Files\Adobe
itt a help az olyan 150 mega, aztis csak le lehetne valahogy szedni
régen a helpet amúgyis utólag kelett telepíteni, legalábbis volt custom lehetőség hogy kéred-e a több nyelvű helpet :S
ha sehogy sem lehet, akkor lehet manuálisan elkezdek pusztítani a gépen, mindent amire nincs szükségem Ps-el kapcsolatbanmás ötletem nincsen, adobe meg.....
-
REDeath
őstag
hi
hoyg lehet leszedni a cs3 -ban található fölösleges cuccokat? pl adobe bridge meg device central stb...
telepítésnél sincs választási lehetőség.. és annak ellenére hogy E partícióra tettem, a C-ről is elnyelt 500 MB-ot...
extended verzióról van szó. (simát nem tudtam szerezni angolul, mindenhol csak hun verzió található)
sőt, az adobe trial downloadnál is az extended verzió jelenik meg
ezt csak azért monodm, mert nem tudom hogy a simában is kényszerítve települ-e a többi marhaság.
-
REDeath
őstag
hogy kell PS-ben hogy magától szétvágja és külön elmentse mindegyik részletét egy képnek? mikor behuzigálom a kis kék vonalzókat (slices). vagy nem is lehet ilyet? xd
vagy külön a slice toolal kell ügyködni? mert a vonalzókkal csak rácsosra leeht felosztani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest