- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok guruk!
Ismét egy albumborítóval fordulnék hozzátok, lennétek szívesek megcsinálni nekem?
Ezt a képeket kellene átszínezni ilyenre és átméretezni 600x600-ra, úgy hogy a kép szélein ne látszódjon a szkennelés (?) nyoma. (Amennyiben megoldható.) Egyáltalán nem sürgős, ahogy időtok és kedvetek engedni. Köszönöm előre is!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok guruk!
Ismét zaklatnálak titeket, ezúttal errőla képről kellene levenni azt az idióta Instagram-szerű, vagy nem is tudom milyen fakó effektet, hogy normális színei legyenek. Köszönöm szépen előre is!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Ennél a képnél a fehér részt átlátszóvá tudnátok nekem varázsolni minőségromlás nélkül?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
BonFire #14036 üzenetére
Ezért se foglalkoztam vele azóta se, mert nem érzem úgy, hogy nekem szükségem lenne erre a tudásra, nem motivál ezzel kapcsolatban semmi. Ennyi időt és energiát csak nagyon kevés dologba szoktam belefektetni, ahhoz nagyon kell érdekelnie valaminek. Mindenesetre irigyellek, hogy ilyen türelmes vagy.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Kloden #14030 üzenetére
Ezt mindet én csináltam.
(#14031) Wyll: Még csak a GIMP-pel próbálkoztam, egyik ismerősöm próbált tanítani, viszont sehogy sem bírtam ráállni, annyi kütyü van benne; az a sok eszköz, szűrő, effekt, rétegek, meg ki tudja még mik vannak benne. Mivel egyáltalán nem foglalkozok képekkel, jobban nem is akartam beleásni magam, inkább csak kíváncsiságból akartam megtanulni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Inv1sus #14018 üzenetére
Én is kb. pár százalékukat ismerem fel, de szerintem pont ez lenne a lényege. Ezért egyéni arckép, mert mindenki olyat választ, ami közel áll hozzá, nem feltétlen kell mindenkinek ismernie. Sőt. Szerintem.
A te képedet pl. pont felismerem. Pár évvel ezelőtt, amikor még kicsi voltam
, rendszeresen jártam az 576-ba a havi katalógusukért és emlékszem, hogy vagy fél évig mindegyikben benne volt ennek a játéknak a borítója. Azt hiszem Medieval a címe és PSP-re jelent csak meg.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Speeedfire #14016 üzenetére
Jó lenne, ha az lenne.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Speeedfire #14014 üzenetére
Még nincs meg az engedélyem az arcképre, addig nem mehetek a szerkesztős topicba. Nektek mutatom meg addig csak a képet.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Speeedfire #14011 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Egy nagyon profi, türelmes Photoshop guru segítene nekem egy kép szerkesztésében? Vagyis, megszerkesztené nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest