- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi46
aktív tag
válasz
Grafirka #23631 üzenetére
Szia!
Igen ehhez hasonló!
A dokumentum egy 4096x4096 px és 72dpi.
Igaziból azért nem is tettem nagyobbra a felbontást mert nem papírra lesz hanem képernyőre.
Mit javasolsz? Megnéztem illusztrátorban is ha ott forgatom el akkor is csipkés a széle. (pen tool-al rajzoltam illuba). -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök hogy PS dokumentumba amikor beillesztek illusztrátor objektumot vektoros intelligens objektumként, és elforgatom utána csipkézett lesz a széle.Hogyan orvosolhatnám?
-
Norbi46
aktív tag
válasz
ViZion #22374 üzenetére
Bocsánat hogy nem írtam hogy mit szeretnék már zsibadt az agyam.
Mindkét alkatrésznek az adott színt kellene viselnie a metszeten is, vagyis ez lehetetlen mert nem lehet egyszerre két színű a metszeti rész. (Azt hiszem megvilágosodtam)Köszönöm mindkettőtöknek a segítő szándékot!
-
Norbi46
aktív tag
válasz
BonFire #22371 üzenetére
Szia!
No itt a kép:
Tehát az 1 alkatrész ki van töltve fehérrel, külön rétegre ki van töltve pirossal a 2. alkatrész.
A kínom az hogy mivel a 2. alkatrész rétege az 1-es fölött van ezért az 1-es alkatrészen piros színű a metszeti rész. Attól tartok hogy ez lehetetlen megvalósítani. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy sablon file-om amit szeretnék megfesteni de a bibi ott kezdődik hogy van két alkatrész és egy-egy részük fedik egymást. Viszont mindkét alkatrésznek más színt szeretnék adni. Van-e arra mód és lehetőség hogy a fedett részen ne a felső réteg színe látszódjon az alsó alkatrész ugyanazon részén?Remélem értitek!
-
Norbi46
aktív tag
Lenne még egy kérdésem Vizion.
Jó így a dolog de egy valami zavar. A szeletelt kép így most már raszterizálva van és ki csipkézi a szélét lehet-e újra vektorizálni? -
Norbi46
aktív tag
válasz
ViZion #21378 üzenetére
Illusztrator-ban azért nem jó mert pl ha beállítom a méretet és áthuzom ps-be nem lesz jó a méret. Tehát mindenképp ps-be kellene megoldani. Maszkolós verziót hogy érted? Olyat próbáltam hogy a rétegen kijelöltem színtartományra a fehér színt és radír, de egy vékony fehér szegélyt így is ott hagyott + megváltoztak az objektum színei is.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ps-ben van egy rétegen egy vektoros inteligens objektum amit fel szeretnék úgy szeletelni hogy ne hozzon létre hátteret hozzá. Lehetséges ez?
Köszi előre is mindenkinek. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy meg lehet-e oldani PS-ben hogy toll eszközzel rajzolok egy ívet, majd ezt az ívet párhuzamosan eltolni (másolva) és ezután kötném össze az alsó és feső ív oldalait? (remélem értitek.)
-
Norbi46
aktív tag
válasz
trisztan94 #18906 üzenetére
Tulajdonképpen egy vektorkép, és ezt raknám egy bitképre egy új rétegként átméretezve. De amikor bele zoom-ok akkor nagyon pixeles. Ezt szeretném valamennyire javítani hogy 200%-os nagyítás mellett ne legyen olyan pixeles.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha egy új rétegre teszek egy képet akkor hogy tudom a felbontását megnövelni úgy hogy a kép mérete ne változzon. Az lenne a cél hogy ha bele zoom-ol az ember mondjuk 200%-ra akkor ne legyen olyan pixeles.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy betűtípust de nem tudom mi a neve. Talán ti tudjátok, itt egy kép
-
Norbi46
aktív tag
Na a vidi alapján kiderítettem és görbe kezelő akar lenni a pathfinder.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Norbi46
aktív tag
Na sikerült! Köszi Met! És nektek is BonFire és Wyll ! Az a helyzet hogy nulla az angol tudásom.
Szóval összetett görbe létrehozása. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Ismét problémába ütköztem. Az a gondom hogy van egy gyürű és ezt szeretném színezni de az a baj hogy nem csak a a két kör közti sávot színezi hanem totálba az egészet tehát a gyűrű közepén lévő "üres részt is" ! ezt hogy tudnám orvosolni? -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy logó+felirat jpeg kiterjesztésű kép, hogyan tudnám ezt vektorizálni mert fel szeretném nagyítani. Próbáltam Ps-be színtartomány alapján kijelölni és a kijelölést beilleszteni Illustrator-ba de a szélei ugyanolyan csipkézettek nem sima.
Légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest