- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
Kasza08 #16204 üzenetére
Akkor tehát nagyítva, kövérebb betűkkel, 3 verzióban. kisárnyék nagyárnyék árnyék nélkül
-
BonFire
veterán
válasz
Kasza08 #11557 üzenetére
Kasza08: "talán csak annyi, hogy a kicsin részletesebb a füles sziluettje, de az már részletkérdés. köszönet!Mit kérsz?"
Na, én bedobtam Illustratorba, ráengedtem egy auto-tracinget, és kábé hasonló eredményt kaptam, azért nem is raktam be ide. Tudtam, hogy nem eléggé részletes, ezért is mondtam az elején, hogy baj, hogy olyan kicsi a kép. Körbepenezni meg nem akartam, mert ahhoz is kicsi, bár a kolléga is csalt szerintem kissé.
Kloden: "A pecsét klónozó eszköznél el lehet valahogyan érni, hogy a kijelölt terület tükörképét vegye alapul?..."Megnagyítod a rajzvásznat, az eredetit megtükrözöd és kissé arrébb húzod, hogy ne zavarjon, ne takarja az eredeti tartalmat. Utána már abból veszed a mintát és teszed a retus rétegre. Ha végeztél, a tükrözött réteget kihajítod, a vászon méretét pedig visszaállítod.
Így megoldható.
BTW: "A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!" – Vajon meddig tart az "átmenetileg" időszak? Hónapokig?
-
Kloden
senior tag
válasz
Kasza08 #11557 üzenetére
Akkor itt egy kicsit részletesebb, ilyenkor nem ártana tudnom hogyan is néz ki egy ilyen füles, talán könnyebb lenne
Én köszönöm, legalább gyakoroltam kicsit azt a fránya Pen toolt... -
Kloden
senior tag
-
BonFire
veterán
válasz
Kasza08 #11552 üzenetére
Pixelesen ezt nem lehet megcsinálni, nagyon rossz lenne a végeredmény. A kisebb képet kellene vektorizálni, aztán a nagyot, és az egészet teljesen vektorosan összeilleszteni.
Megnézem, az Illustrator mihez kezd vele, bár a kisebbik kép tényleg elég kicsi. Nem biztos, hogy lesz belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest