- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Hajdu.1 #18908 üzenetére
nincs az a nagyítási eljárás, amely kitalálja, hogy milyennek szeretnéd látni a képet, és kipótolja a kívánalmaiddal.
Hát én CSI-on és NCIS-en nőttem fel, ott bezzeg lehet egy sötét, rossz minőségű képen ránagyítani az 50 méterre lévő gyanúsított fejére, kitisztítani a képet és rögtön felismerni az embert. Ezek szerint hazudtak?
-
BonFire
veterán
válasz
Hajdu.1 #18863 üzenetére
Elég nehéz lesz, mert én ennek a csoportnak vagyok tagja!
-
BonFire
veterán
válasz
Hajdu.1 #18859 üzenetére
Kíváncsian várom az asztrológia működőképességére vonatkozó bizonyítékokat (de nem ebben a topicban); James Randi is évek óta epekedve várja, hogy odaadhassa valakinek az egymillió dolláros díjat, aki képes bizonyítékot szolgáltatni bármely, a témával kapcsolatos jelenség működő voltára. Tudniillik az asztrológia állításait már többször is vizsgálták, és eddig még az összes vizsgálaton megbukott.
Ha pedig nem működő rendszerre alapozunk bármilyen kutatást, az értelemszerűen nem fog használható végeredményt adni. De ez már egy másik helyre tartozik.
-
BonFire
veterán
válasz
Hajdu.1 #18855 üzenetére
Van ilyen, hogy a képernyőelem pont a vakfoltra esik!
De a lényeg, hogy megvan.
Igazság szerint ez annyira alapdolog, hogy nagyon meglepődtem volna, ha nem lett volna már benne a Ps kezdetétől fogva. Csak ugye Ps-ben ritkán geometriázunk, nem is arra való elsősorban. Ilyen feladatra én kapásból Illustrator után nyúlnék. És amit nem használunk, az el is van felejtve alaposan.
-
BonFire
veterán
válasz
Hajdu.1 #18853 üzenetére
Muti már, már légy szíves egy képernyőfotót erről az állapotról:
• vonal rajzolása a Line Toollal
• CTRL+T
• eszköztár mit mutat…csak mert elég sokáig keményvonalas 6.0-s voltam, amikor már javában dúlt a CS-láz, és az ilyeneket avval is meg tudtam oldani. Illetve ha tényleg nincs ilyen, akkor mea culpa, de már rég láttam ilyet. Viszont ellenben érdekelne a te megoldásod, ha már fórum, hátha másnak is lesz ilyen problémája a jövőben, és tudjuk rá a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest