-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
BigBlackDog #21660 üzenetére
Gradient map van éppen, de sztem az nem jó erre.
-
Balinov
titán
válasz
BigBlackDog #18952 üzenetére
LR-bol mar asszem nincs dobozos. EULA remlik, hogy 1 licensz/gep-et ir
-
Balinov
titán
válasz
BigBlackDog #18950 üzenetére
Szia, Licenszelest nem tudom, nekem csak egy dobozos LR4-em van. Sztem havidijas, tehat fizetesnel megadod, milyen kartyarol vonja le a havi ojroadagot es amig nem mondod vissza a CC elofizut, addig hasznalod.
En ajanlanam neki, hogy toltson le egy 30 napos probaverzat az LR5.3-bol, probalgassal, nezzen meg par tutorial-t a YT-n es ha tetszik, akkor egyszeri osszegert meg is lehet venni. Most volt valami 80€-ert akciozva januar 9-ig, de olyan 100€-ba faj nem akciosan is. Nemcsak elohivni, katalogizalni tud, hanem van benne slideshow keszito es fotokonyv keszito resz is. Nameg szamtalan export plugin (FB,Flicker, Google +,stb).
-
BonFire
veterán
válasz
BigBlackDog #18946 üzenetére
Ötezer forintnak megfelelő havi összegért licencelheti, és bele van integrálva a CR, ami LR helyett teljesen megteszi.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #18946 üzenetére
En is gondolkodom Gimp-en, foleg, hogy total Linux desktopra atallason is. Egyelore dual boot-ban probalgatom..
-
*Ropi*
félisten
válasz
BigBlackDog #18939 üzenetére
LR + PS kombót 47.000 Ft-nak megfelelő Euróért meg tudja venni az Adobe akciójában: szerintem lesz még majd tavasszal / nyáron, most csak CS3+ felhasználóknak él.
-
ViZion
félisten
válasz
Ha egyszerű is megteszi, akkor Photoscape. Mondjuk raw-al nem tud mit kezdeni azt hiszem
-
trisztan94
őstag
válasz
Gimp talan a legjobb ps klon, raadasul open source.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest