Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
Mostanában többször jöttem ki a moziból, mint be, így hát visszaültem a TV elé. TV előfizetésem nekem sincs, csak az összes streamer-szolgáltatásra, de ott is annyi a silányság, hogy marad a régi jó megoldás filmezésre: kinézem magam, mit akarok nézni és beszerzem.
Ha jó filmet akarsz látni, akkor Gummo
-
-
Na ugye
Lehet ezt jól is. Nem jön be az a film, de különben érezni, hogy jól van kitalálva.
"Képzeld el a Jó, a rossz és a csúf epikus párbaj jelenetét Morricone helyett, a Life is life-al."
-
-
-
-
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nekem működni látszik a nem érdekel me má láttam opció. Letekertem kétszer gyorsan. Ha jól számoltam 86 sor X 4 oszlop = 344 videó a feed, abból nekem egyszer 17, egyszer 16 videó volt olyan amit már láttam. Annak a fele zene, amit azért ha tetszett, akkor jó eséllyel újrahallgatok, szóval marad nagyjából 2,5%-nyi olyan amit úgy ajánl, hogy már láttam.
A foci az csak példa volt. Tegnap pl: napozgatás közben úgy elaludtam a frissen kaszált mezőn egy retrogéming podcastet hallgatva, kb. akkor, amikor elkezdék a grafikus chip üzemmódjait sorolni, hogy órákkal később egy csapat túrázó keltett fel, mert azt hitték elájultam.
Baguette magique = varázspálca. Egy rahedli bot/pálca forma dologra használják a bagett kifejezést, de nyilván világszerte csak a hosszúkás kenyerük ismert.
Nem AI, hanem procedurális megoldással írt valaki régebben egy teljesen jó djent (a progmetál egyik akkoriban nagyot futó alfaja) generátort. Korábban 0-24-ben ment élőben, most már csak egy 10 órás részlet van fenn belőle.
Ritmus szekcióban 2 hang meg a tá-ti-szün végtelen variációja, a lead meg prüntyög valami alap harmóniákat. Legalábbis a készitő elmondása szerint, mert nekem aztán gőzöm nincs, hogy mi az a d minor skála. Mindenesetre mióta kiderült, hogy a gép egy ilyen gépies műfajban gépiesebbet tud alkotni az embernél, azóta meredeken csökkent a népszerűsége.Donki Hóte: Ilyen hülyeségek már a yt előtt is voltak, csak most (akárcsak bármi más) nagyobb nyilvánosságot kapnak. A 90-es évek eleje tájékán a muttert foglalkoztatták az ilyen new age hülyeségek, úgyhogy 4-5 évesen csuda dolgokat láttam ám. Többek közt Kőbányán a Kőrösi művházban volt ezeknek a bolondoknak nagygyűlésük. Volt ott minden a pí víztől az aurafotózáson át a scientológiáig. Aztán ahogy született egy testvérem, szerencsére már sokkal kevesebb idő maradt ilyen fasságokra.
totron: Egyetlen esetben elfogadom az AI szöveget. Néha van, hogy annyira spéci a téma, hogy csak valami maláj ember egyetlen videója van fenn róla a neten. Mondjuk valami random kínai márkájú akármi szétszedése, hogy lássam hogy hogyan is néz ki belülről, hogy eldöntsem, hogy megéri e megpróbálni megjavítani, vagy egyből hajítsam e ki. Azokon a videókon egész sokat dobott az, hogy egyre többnél van valami egész értelmes AI voiceover.
-
Elvileg van/volt valami gebasz a YouTube algoritmusával ami miatt beragadtak a videók és nem ajánlott ujjakat. YouTube-nak alapból szörnyű az algoritmusa.
Pont mint a Facebook/Instagramnak.Mindenki azt mondja hogy az AI-ból ki kell erőszakolni ha értelmes választ akarsz.
Bár ennek ellent mond hogy milyen könnyen szereztek Windows aktiváló Licence-eket tőle. -
Depression
veterán
Na ja, ilyen szempontból nagyon gáz a reklám, mert ha kell valami, utána olvasok, és megveszem. Nem tökölök heteket valamin. De ezek szerint én vagyok a kivétel.
A buborékba zárás meg dühítő, jó lenne egy gomb, hogy mutass nekem valami újat! De ez nem csak a neten van, a rádióban sem adnak soha semmi egyedit, minden nap ugyanazok a számok mennek többször is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet ezt jól is. Nem jön be az a film, de különben érezni, hogy jól van kitalálva.