Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
zsolt008 #806 üzenetére
Nekem saját DNS szerverem van , egyedi blokkolási listákkal, így a TV-n megfogja a reklámot de igazából részben azt is... maga a reklám nem látható de tovább kell léptetni.
Nagyon összetett a gyári app nem lehetetlen de nehéz kicselezni meg az adblock megfog sok gyári szolgáltatást is ami a működést is befolyásolja.Ha reklám mentes youtubeot szeretnél kell egy androidos tv okosító azzal menni fog 😉
-
petir
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #797 üzenetére
Szia,
Picit érdekesen működik amúgy nálunk is..pl egyik telefonon nem megy az FB messenger másikon gond nélkül ezt nem tudom hova tenni 🤔
Amúgy DHCP beállításoknál az IP-t ami ott van be kell írni az router WAN beállításoknál az első DNS-hez.. másik kettő pl google DNS.
Így gyakorlatilag a lánc legelejére kerül a DNS szervered.Mit fog nem és mit nem ? Hát érdekes nálunk Samsung TV-k vannak egy elég komoly listát tettem be és a TV-n is beallitottam az DNS IP jet Hát volt meglepi a Samsung TV IPje éjjel nappal kérte le minden szirszart és blokkolt. És kapaszkodj Plexet használunk egyik nap a Plex azt mondta köszi elég volt és nem működött nem is értettem kivettem a TV-n a DNS-t majd jó lett be is kellett lépni újra.
Egy régebbi Samu Tv-n pl eltűntek a reklámok... csak annyi hogy továbbra kell nyomni de reklám nem látszik.Ezzel csak azt akarom mondani óvatosan a blokkolással meg tesztelj mindent miutan valamit beállitasz nehogy meglepi legyen.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Egy dockerben fut az Adguard és így próbálok szűrni.
Ki milyen blokkolási listát használ?
Ugye alapból 2 volt benne de lehet hozzáadni külső url-bol + van is pár default.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest