Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz liksoft #7036 üzenetére

    Repetitio est mater studiorum.
    Nem azt írtam, hogy kiműtöm a tányért, vagy kapásból kicserélem az elektronikáját. De hagyjuk, nem érdemes ezen pattognom, pattognunk. :R

    Semmi esetre sem konyhatuningolnék. Hdd-t kinyitni pedig - szerszám és tehetség hiányában - nem is fogok. A főnököm vinyóját még csak eszembe se jutna. :D Nem kell nekem púp a hátamra.

    Azt sajnos nem sikerült kiszednem a tulajból, hogy mi történt a laptoppal. Leejtette-e, vagy csak a gyerek próbálta ki a klaviatúra és a legújabb kisautó töréstesztjét, vagy este még ment, de reggel nem akart indulni. Mivel garanciális a laptop, így a hdd-t kivették, majd megajándékozták vele a tulajt, hogy ha kell az adat, akkor mentse le. Nekik nem sikerült.

    Saltwater: Lehet nekem is rosszabbul kezdődött a mai napom, nem szoktam hiper szenzitív lenni. A mások elb@szását helyrehozni már rutinosan intézem, de ez szakmai ártalom. Persze az építőiparban néha "komolyabb" értékek forognak kockán.

    [ Szerkesztve ]

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák