Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Na, akkor ha nem bánjátok, restart, megnézem a bios-t, és egy pár dolgot megnézek, amit nem tudok, hogy mit jelent, leírom majd ide, és akkor várom majd a válaszokat.
-
Ahhoj
aktív tag
Szóval akkor a proci hőmérsékletét hogy lehet figyelni ilyen alaplapnál?
-
Ahhoj
aktív tag
ha esetleg (a honlap alapján) a jp7-es jumpernél csak a 7-8-on van az a kis szar, akkor az gyorsíthat, nem?
vagy csak a procit sütöm meg vele?
iylen alaplapnál csak külső hőmérővel lehet a proci hőmérsékletét nézni? -
Ahhoj
aktív tag
Na, már itt is vagyok.
Szóval szerintem sincs olyan jumper :)
A BIOS-ból az FSB-t max. 83mhz-re lehet állítani, most úgy megy, próba szerencse... :) -
Ahhoj
aktív tag
inkább nem is várok, szétnézek benne most, bye :)
-
Ahhoj
aktív tag
na, akkor várok pár percet, ha nem lesz biztos válasz, akkor szétszedem a gépet, és lehet, hogy akkor már nem is kell majd állítani ilyet, hanem újat venni :)
-
Ahhoj
aktív tag
Szóval van egy, a témában szereplő alaplapom. Valaki mondott olyat, hogy lehet az fsb-t 100 mhz-re (66-ról) állítani egy jumper segítségével. Na már most a probléma az, hogy kézikönyv nincs, neten meg ennyit találtam, ami nekem nem mond semmit. Szóval meg lehet oldani valahogy? és hogyan?
ja, a link:
[L]http://www.acorp.hu/man/6ex68.htm[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest