Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
sportgéza
csendes tag
-
5leteseN
őstag
-
sportgéza
csendes tag
Azt a mindenit! Nem vagyok annyira nyelvtan-náci, de ennyi helyesírási hibát egy cikkben még nem olvastam! Mindegy, a lényeg legalább átjött....
-
pumi1980
tag
Grat!
Machinist X99-XD3 (All Core Turbo mod)
Intel Xeon E5-2678 v3
4 x 8GB DDR3Ezzel a konfiggal próbáltam, hiba nélkül ment.
A BIOS-ban én nem kapcsoltam ki a secure boot-ot.Superposition (1080p Extreme) : ~5200
(GTX 970-nel a fenti konfig kb.: 2100) -
MasterDeeJay
veterán
-
pumi1980
tag
Ja bocs most néztem csak meg. Fullos, AV1-is hardveres.

Köszi.
Úgy értem, hogy már megy nálam is. Nemrég érkezett meg. -
MasterDeeJay
veterán
-
pumi1980
tag
-
5leteseN
őstag
Én az Alibaba-t javaslom. Lehet egy-darabos eladókat is találni.
Az Aliexpress-en nekem túl sok volt a "túl jó, hogy igaz legyen" kategóriás ajánlat.
Figyelem! Az Anti-Cheat-es játékoknál gond lehet!
Elsődlegesen a többi játékra és AI-ra jó. Arra viszont Nálam a "Kiemelten Gazdaságos" a minősítése a beszerzési és üzemeltetési költsége alapján.

...az említett kompromisszumokkal!Hét elején jön a sajátom: majd hozom a híreket!

...vagy az ugyanonnan beszerzett eBay-es eladók +40-100€.
-
5leteseN
őstag
Én az Alibaba-t javaslom. Lehet egy-darabos eladókat is találni.
Az Aliexpress-en nekem túl sok volt a "túl jó, hogy igaz legyen" kategóriás ajánlat.
Figyelem! Az Anti-Cheat-es játékoknál gond lehet!
Elsődlegesen a többi játékra és AI-ra jó. Arra viszont Nálam a "Kiemelten Gazdaságos" a minősítése a beszerzési és üzemeltetési költsége alapján.

...az említett kompromisszumokkal!Hét elején jön a sajátom: majd hozom a híreket!

-
envagyok
veterán
Hol érdemes keresgélni 16g rtx3080m-et?
-
dongettó
tag
12 még egy darabig jó lehet. Utoljára egy átmeneti 5600XT-m volt 6G-vel lownál nem lehetetett feljebb vinni a texture-t 4k-upscale-ben COD -ban. 8G-s kártya mind felejtős emiatt. Mivel nem adobe premierezek, , sem blender, majd egy 9060xt 16G lesz a köv kari valszeg. Legalább a Medium legyen meg.
** most nézem, hogy a 9070xt "visszament" 230 ról 260 ra, de az 5070 legalább csak 220e. Így már az hangzik nyerőbben. +4G nem ér 40 ezret az fix.
-
dongettó
tag
Az Nvidiánál azt fizeted meg, hogy a játékok többsége jobban szereti, illetve, hogy technológiailag kicsit az AMD előtt jár.
Amúgy ha statisztikailag nézem, a legtöbb VGA-mat a(z addigra) kevés VRAM miatt kellett cserélnem. (HD4850 512MB, HD4890 1GB, GTX950 2GB és már látom, hogy a 12GB-os RTX 5070-emnek is ez lesz majd a sorsa)
12 még egy darabig jó lehet. Utoljára egy átmeneti 5600XT-m volt 6G-vel lownál nem lehetetett feljebb vinni a texture-t 4k-upscale-ben COD -ban. 8G-s kártya mind felejtős emiatt. Mivel nem adobe premierezek, , sem blender, majd egy 9060xt 16G lesz a köv kari valszeg. Legalább a Medium legyen meg.
-
KROK640
félisten
Az Nvidiánál azt fizeted meg, hogy a játékok többsége jobban szereti, illetve, hogy technológiailag kicsit az AMD előtt jár.
Amúgy ha statisztikailag nézem, a legtöbb VGA-mat a(z addigra) kevés VRAM miatt kellett cserélnem. (HD4850 512MB, HD4890 1GB, GTX950 2GB és már látom, hogy a 12GB-os RTX 5070-emnek is ez lesz majd a sorsa)
-
dongettó
tag
Nekem is van RTX 3080-asom és valóban agyoncsapja a mindössze 10GB VRAM és totál WTF, ha arra gondolok, hogy az RTX3060-asomon meg 12GB Van.
RTX 3080 20GB-al nagyon is jó kártya lenne, de az NVidia jó pár éver kijelenette, hogy "nem hisz a sok VRAMban" és azóta van az, hogy gyakorlatilag megrekedtünk 8GB és a körül, csak a legnagyobb kártyákra rak többet. RTX 5070 is 12GB-al? Vicc ...
RTX 3080 Ti -n is 12GB van csak.5070 az eleve egy bukó ugyanazon az áron lévő 16G-s 9070xt el szemben. Mindenben. Hiába a frame gen. Nvidia nem gondolta komolyan az új kártyáit.
-
wdcuccok
csendes tag
Köszi a hasznos bemutatót!
-
KROK640
félisten
Itt már nvidia visszavett, nem is kicsit.
A GPU teljes értékű GP104 azaz 3070Ti asztaliban 6144 feldolgozó. GA102 lenne a 3080-as több feldologzóval.
TDP az 100w körüli.
Ramsávszél 448Gb/s 256bites az asztali pedig 600-800 körül megy 3070-3080-asoknál de itt sima GDDR6 van és nem a kályha GDDR6X.
Ha nem úgy tekintünk rá mint egy 3080-as akkor nem ér nagy csalódás, inkább 3060Ti-3070 körül van teljesítményben.
Annyi biztos hogy hatékonyságra az is rohand mód jó.
16Gb vram miatt mai címekhez meg előfordulhat olyan helyzet hogy jobb választás mint az asztali 10GB-os 3080-as. Én csak azért cseréltem le a 3080-asomat mert pár játékban vramlimitbe futottam és random lagokat produkált mert egyébként a 3080-as asztali az sokaknak elég lenne mai címekre is 12-16Gb vrammal. Ez miatt a kínai 20GB-os 3080-as lenne még érdekes.azbest
Igen, ennek van rendes sokkimenetes verziója is, meg 12Gb-osként is kiadták. Ez ami nekem van a legolcsóbb bányász verzió.Nekem is van RTX 3080-asom és valóban agyoncsapja a mindössze 10GB VRAM és totál WTF, ha arra gondolok, hogy az RTX3060-asomon meg 12GB Van.
RTX 3080 20GB-al nagyon is jó kártya lenne, de az NVidia jó pár éver kijelenette, hogy "nem hisz a sok VRAMban" és azóta van az, hogy gyakorlatilag megrekedtünk 8GB és a körül, csak a legnagyobb kártyákra rak többet. RTX 5070 is 12GB-al? Vicc ...
RTX 3080 Ti -n is 12GB van csak. -
dongettó
tag
40 ért ez is de baba, és még dikházni sem kell a lamellákat mint az itteni aprósokon.
https://youtu.be/NaCiGlc7vcg?t=708
Engem annakidején meglepett, hogy a venti kimenetén átalakítóval a bikább 2X12 centis ventiket is simán pörgeti. -
MasterDeeJay
veterán
A 4G-t megkérdeztem, nem találta az alaplap-BIOS-ban, ott nincs bekapcsolva. ASROCK B365M/OEM.
Az mennyi +pontot jelenthetne %-ban kb?Egy 135W-on tartósan is menne minden szempontból, megbízhatóan, még akár a nyári 30 fokos szobában is.
A "gyári" 3070Ti teljesítményre szerintem tartós használattal(MI/AI) is fel lehet húzni, UV-zve !
A gyári nVidia meghajtóprogramot írta alá a Srác saját-magának, 10 évre!
...vagyis (elméletileg) minden nV-s "fícsörnek" meg kellene lennie!Rebar abban a tesztben nem sokat, változó.
-
5leteseN
őstag
Ramra pakolhat, ha ugyan azok vannak rajta mint az enyémen akkor 1000-et is bír bőven.
GPU tuninghoz meg bele kell nyúlni a görbébe feszekkel.
3070Ti 9000 felett szokott menni, szóval van még mit állítani rajta.
Ez jelenleg egy tuningolt 3060Ti eredménye ami hatékonyságban kifejezetten jó. Hozzá kell tenni hogy alapból a 3070-es GPU-ja az egyik legjobb a szériában hatékonyságnál szóval lesz még benne tartalék, ez csak a kezdet.
Látom driverből megy az újabbal is. Viszont ezek szerint nem kell neki rebar. A 3060m-hez meg kötelező.A 4G-t megkérdeztem, nem találta az alaplap-BIOS-ban, ott nincs bekapcsolva. ASROCK B365M/OEM.
Az mennyi +pontot jelenthetne %-ban kb?Egy 135W-on tartósan is menne minden szempontból, megbízhatóan, még akár a nyári 30 fokos szobában is.
A "gyári" 3070Ti teljesítményre szerintem tartós használattal(MI/AI) is fel lehet húzni, UV-zve !
A gyári nVidia meghajtóprogramot írta alá a Srác saját-magának, 10 évre!
...vagyis (elméletileg) minden nV-s "fícsörnek" meg kellene lennie! -
MasterDeeJay
veterán
Ramra pakolhat, ha ugyan azok vannak rajta mint az enyémen akkor 1000-et is bír bőven.
GPU tuninghoz meg bele kell nyúlni a görbébe feszekkel.
3070Ti 9000 felett szokott menni, szóval van még mit állítani rajta.
Ez jelenleg egy tuningolt 3060Ti eredménye ami hatékonyságban kifejezetten jó. Hozzá kell tenni hogy alapból a 3070-es GPU-ja az egyik legjobb a szériában hatékonyságnál szóval lesz még benne tartalék, ez csak a kezdet.
Látom driverből megy az újabbal is. Viszont ezek szerint nem kell neki rebar. A 3060m-hez meg kötelező. -
5leteseN
őstag
Legyen kéznél ch341a, csak szoft téga tud lenni elvileg.
Viszont érdemes tesztelni egyből akár alulfeszelve. 925mV@1920mhz vagy hasonlóval, ramot meg illene rajta megnézni milyen mert abban is lesz 500-1000mhz plusz tartalék legalább.Nálam a 3060-as 875mV@1905mhz +1000 ram-al van belőve stabilan és ez csak egy gyors biztos beállítást amit szoktak vinni. 3070/3080-as is hasonló.
Elküldtem a kb ésszerű +MHz-eket. Ráért a "Srác"
:
GPU: +250W / VRAM: +850MHz!
TDP: még mindig 115W
/

A gyári értékekkel 7300 pont körül volt ugyanez a Superposition teszt!
-
MasterDeeJay
veterán
Ha megjött a sajátom, akkor szerintem kicsit átírom a vBIOS-t: kb. 165W TDP-re, +sok-MHz-ek
! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...az eredeti BIOS lementése után!
Remélem nem fogom "Téglásítani" majd szegényt!
A VGA-k műanyag burkolata egyébként hagy helyet egy második táp-csatlakozónak is, de ez a NYÁK rövid, nincs is "folytatása".
A műanyagház a gazdaságos gyártás(darabszám) miatt valószínűleg azonos valamelyik szintén két-ventis változattal.Legyen kéznél ch341a, csak szoft téga tud lenni elvileg.
Viszont érdemes tesztelni egyből akár alulfeszelve. 925mV@1920mhz vagy hasonlóval, ramot meg illene rajta megnézni milyen mert abban is lesz 500-1000mhz plusz tartalék legalább.Nálam a 3060-as 875mV@1905mhz +1000 ram-al van belőve stabilan és ez csak egy gyors biztos beállítást amit szoktak vinni. 3070/3080-as is hasonló.
-
5leteseN
őstag
VRM-et át lehet verni (shunt mod), hogy ne érzékelje a valós felvételt és akkor gyakorlatilag amennyit csak bír annyit vesz fel. Maga a VRM képes rá. Így a kártya limitje ugyan megmarad de nem fogja tudni ellenőrizni és mehet a csillagos égig.
3060-nál ez akár 200w körüli is lehet.
Hűtés az barkács módon mehetne, talán valami rossz kártyáról ha kompatibilis. Érdekes lenne döglött 3 ventis nagy kártyáról átrakni ha stimmelnek a furatok és vrm, ram helyek.
Illetve még talán valami régi AIO mehetne rá.pumi1980
Megnézem de szerintem megmaradt minden ilyen funkciója, teljes értékű chip nem valami bányász butított cucc.Ha megjött a sajátom, akkor szerintem kicsit átírom a vBIOS-t: kb. 165W TDP-re, +sok-MHz-ek
! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...az eredeti BIOS lementése után!
Remélem nem fogom "Téglásítani" majd szegényt!
A VGA-k műanyag burkolata egyébként hagy helyet egy második táp-csatlakozónak is, de ez a NYÁK rövid, nincs is "folytatása".
A műanyagház a gazdaságos gyártás(darabszám) miatt valószínűleg azonos valamelyik szintén két-ventis változattal. -
MasterDeeJay
veterán
A GPU azonos chip-ben van(2713-
lábas-golyós BGA mindkettő), valószínűleg belül van butítva a 3060-as.A 3080M hivatalosan 150W-ig van, nem-hivatalosan a VRM ezek szerint jóval nagyobb mozgásteret hagyna! ...csak hát a hűtés: az az Alu-borda, és ahhoz is csak két hőcső csatlakozik!!

Ez lesz inkább a szűk keresztmetszet egy izmosabb 3080M-tuninghoz. Kár érte.VRM-et át lehet verni (shunt mod), hogy ne érzékelje a valós felvételt és akkor gyakorlatilag amennyit csak bír annyit vesz fel. Maga a VRM képes rá. Így a kártya limitje ugyan megmarad de nem fogja tudni ellenőrizni és mehet a csillagos égig.
3060-nál ez akár 200w körüli is lehet.
Hűtés az barkács módon mehetne, talán valami rossz kártyáról ha kompatibilis. Érdekes lenne döglött 3 ventis nagy kártyáról átrakni ha stimmelnek a furatok és vrm, ram helyek.
Illetve még talán valami régi AIO mehetne rá.pumi1980
Megnézem de szerintem megmaradt minden ilyen funkciója, teljes értékű chip nem valami bányász butított cucc. -
5leteseN
őstag
Lehetséges hogy valóban a 3080M is ugyan ezen PCB-vel van mert 300-400w-ig elegendő a VRM ami rajta van.
A GPU azonos chip-ben van(2713-
lábas-golyós BGA mindkettő), valószínűleg belül van butítva a 3060-as.A 3080M hivatalosan 150W-ig van, nem-hivatalosan a VRM ezek szerint jóval nagyobb mozgásteret hagyna! ...csak hát a hűtés: az az Alu-borda, és ahhoz is csak két hőcső csatlakozik!!

Ez lesz inkább a szűk keresztmetszet egy izmosabb 3080M-tuninghoz. Kár érte. -
pumi1980
tag
JA videó dekóder (h264, h265, ...) funkciók működnek a 3060m-mel?
-
5leteseN
őstag
Az enyém kb. 250€ volt, vagyis ez is kb. egy "Százas", csak 100eHUF.
...de inkább csak 90eHUF. Szállítással VÁM-mal, mindennel.Néha vannak/voltak olcsóbb (kínai) források is, de nekem ezek a "Gyanúsan-olcsó" kategóriában voltak.
A 3080M GPU-ja valójában az asztali 3070Ti-vel megegyező, csak visszavett frekikkel.
A 150W-os alig marad el 2-3%-kal az asztali 3070Ti-től, úgy hogy bő 50W-tal kevesebből hozza ki ezt a teljesítményt.A "Sorstárs" 3080M-je, 115W-ból:

Nekem AI-ra teljesen jó lesz ennyi pénzért, 16GB.
"Aláírta" magának a legújabb legújabb nVidia notebook-drivert! ...10 évre!
Ügyes!
Megcsinálta!
-
MasterDeeJay
veterán
Jó lenne ha a 3080m is annyi lenne.
A 3060m az valóban annyi most is.
https://www.ebay.com/itm/236940559154 -
Graphics
Jómunkásember
-
Joebrehi
újonc
-
MasterDeeJay
veterán
Itt már nvidia visszavett, nem is kicsit.
A GPU teljes értékű GP104 azaz 3070Ti asztaliban 6144 feldolgozó. GA102 lenne a 3080-as több feldologzóval.
TDP az 100w körüli.
Ramsávszél 448Gb/s 256bites az asztali pedig 600-800 körül megy 3070-3080-asoknál de itt sima GDDR6 van és nem a kályha GDDR6X.
Ha nem úgy tekintünk rá mint egy 3080-as akkor nem ér nagy csalódás, inkább 3060Ti-3070 körül van teljesítményben.
Annyi biztos hogy hatékonyságra az is rohand mód jó.
16Gb vram miatt mai címekhez meg előfordulhat olyan helyzet hogy jobb választás mint az asztali 10GB-os 3080-as. Én csak azért cseréltem le a 3080-asomat mert pár játékban vramlimitbe futottam és random lagokat produkált mert egyébként a 3080-as asztali az sokaknak elég lenne mai címekre is 12-16Gb vrammal. Ez miatt a kínai 20GB-os 3080-as lenne még érdekes.azbest
Igen, ennek van rendes sokkimenetes verziója is, meg 12Gb-osként is kiadták. Ez ami nekem van a legolcsóbb bányász verzió. -
KROK640
félisten
Ez hogy viszonyul a sima 3080-hoz képest?
-
Graphics
Jómunkásember
Mennyiért vesztegetnek egy ilyet?

-
azbest
félisten
Lehetséges hogy valóban a 3080M is ugyan ezen PCB-vel van mert 300-400w-ig elegendő a VRM ami rajta van.
ja, most nézem csak a képeken, hogy a tieden is megvan a helye a több videokimenetnek
-
MasterDeeJay
veterán
"...Ennek az az oka hogy osztozik a 3070M PCB-jével..." Szerintem a 3080M(/16GB) GPU-val is, az is teljesen így néz ki. Most jön, jövő hét első felében érkezik majd.
A "rossz" hír, hogy nem tervezem szétszedni.
A többi tesztet lenyomom majd.MI/AI terepen szerintem egyetlen dologra jó: leveszi a megjelenítés VRAM-)terhét az LLM-et futtató fő-VGA-ról(ha van az alaplapon még egy PCIe ennek a VGA-nak) és így az a kártya nyer +1-1,5GB-ot!
Az is rengeteget számít.Lehetséges hogy valóban a 3080M is ugyan ezen PCB-vel van mert 300-400w-ig elegendő a VRM ami rajta van.
-
5leteseN
őstag
Igen: Négy, két HDMI és két DP. Most, ebben a gyártási(átépítési) hullámban!
Lehetségesek más változatok is.Friss ropogós kép a szerencsésebb "Sorstárs"-tól(szintén RTX 3080M/16GB tulajdonos pár órája, duplán):

Az enyém késik: a hosszabb úton hajózik valami (USA/Irán
) drónok miatt!

-
azbest
félisten
"...Ennek az az oka hogy osztozik a 3070M PCB-jével..." Szerintem a 3080M(/16GB) GPU-val is, az is teljesen így néz ki. Most jön, jövő hét első felében érkezik majd.
A többi tesztet lenyomom majd.MI/AI terepen szerintem egyetlen dologra jó: leveszi a megjelenítés VRAM-)terhét az LLM-et futtató fő-VGA-ról(ha van az alaplapon még egy PCIe ennek a VGA-nak) és így az a kártya nyer +1-1,5GB-ot!
Az is rengeteget számít.3080m -nek 3 vagy 4 videokimenete van, nem?
-
5leteseN
őstag
Az is rengeteget számít. -
Vesa
veterán
LLM-re talán használható, de ComfyUI alatt pl. Wan 2.2 vagy Flux.1 dev modell még egy 16GB-s 5070 Ti-n is éppen csak jól fut. Ezekhez bizonyosan harmatos lenne.
-
hcl
titán
Asus 3060m 140w biossal rossz a tdp mérés és a kártya a legalacsonyabb órajeleken fut. Magyarán nem egyezik a VRM vezérlés és baromságokat olvas ki.

Esetleg baromságokat is állít be
-
MasterDeeJay
veterán
Asus 3060m 140w biossal rossz a tdp mérés és a kártya a legalacsonyabb órajeleken fut. Magyarán nem egyezik a VRM vezérlés és baromságokat olvas ki.

-
villamos
őstag
Azon a nyákon jól láthatólag elfér még két modul...
-
Graphics
Jómunkásember
-
hcl
titán
Meredek cucc
-
MasterDeeJay
veterán
Fizikailag nem a pcie-re van bekötve a tápja. Nem tudom miért megy csak 50w körül ha 80w a limit.
Lord Myn
Bios moddal ez is menne, sőt vrm moddal unlimited is lehetne a tdp. Nézek hozzá 100+w-os biost kezdetnek. -
azbest
félisten
ha 60w-ra limitált, akkor lehet a plusz tápcsati nélkül is megy?
Bár a vbiosban látom, hogy 80-85 van -
Lord Myn
őstag
'22-ben ilyen GPU-s notebook-ot vettem, csak annál 130W-ig volt eleresztve. Alapon 5500 feletti pontot hozott SP 1080p extreme-ben, a vicc az volt, hogy többet, mint sok asztali 3060-as kártya, csak aztán később kevés lett a 6GB VRAM még FHD-ban is, így megváltam tőle.
-
MasterDeeJay
veterán
-
Samus
addikt
Akkor végülis mi történt? Elcserélték a csomagot, és amit te kaptál, annak a tulajdonosánál volt a kártya?
-
KROK640
félisten
6Gb vrammal nem ideális, erre a drágább 12GB-os kellene. Azért ne várjunk tőle sokat, ez eredetileg egy igen olcsó bányászkártyának készült és minden amit ad az csak extra és nem alap.
Igen, mert LHR mentes. Csak manapság már elég sok coin bányászásából kiesne a csak 6GB VRAM miatt is. Emlékszem mikor az ETH-hoz már 8GB-os kártyák voltak jók csak, akkor a 6GB-os kártyák ára pár hét alatt látványosan beesett, és szép csendben az lett az új gamer belépőszint is. (Ami durva, hogy kb még ma is ez, pedig azóta eltelt egy pár év)
-
KROK640
félisten
Köszi a tesztet!
A 8GB-os 3060-asok (nem Ti) árát meg én sem értem, a piac talán legrosszabb ár/érték arányú kártyái. -
MasterDeeJay
veterán
-
Sirus86
aktív tag
Koszi a tesztet!
Szerinted ezt lehetne passzivra okositani? 50-60 W TDP meg talan meg is oldhato lenne... -
MasterDeeJay
veterán
6Gb vrammal nem ideális, erre a drágább 12GB-os kellene. Azért ne várjunk tőle sokat, ez eredetileg egy igen olcsó bányászkártyának készült és minden amit ad az csak extra és nem alap.
-
etomcat
tag
Arról is jó lenne infó, hogy mire képes a kártya LLM / GenAi felhasználásban? (A csak 1db HDMI kimenet miatt vélhetően nem ez lesz a repülés-szimulátort és Call of Dutyfree rajongók választása...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gaming notebook topik
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Midnight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Lexar NM790 M.2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple IPhone Se 2022, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

https://youtu.be/NaCiGlc7vcg?t=708

/ 

) drónok miatt!