Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez egy álomszerű hír volt.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Dare2Live
nagyúr
amíg pl trágya az exynos modem addig gyárthajták akárhogy.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
milkabrams
őstag
Akkor nincs mese meg kell venni az s23-at, azt 5 évig feléjük se nézek.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Fritz Teufel
addikt
Szerintem semmi baj az Exynossal, ha a térerő nem szempont. Legalább is nekem nem volt vele (más) problémám. Reméljük, hogy ezután az uszkve 13 év után csak javítanak rajta.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
janeszgol
félisten
válasz milkabrams #3 üzenetére
Én pont ezen gondolkoztam. Legkésőbb szeptemberben megveszem az S23U-t 12/512 zöld kiadásban és viszonlátás 5-6 évre.
-
janeszgol
félisten
Álom csapat helyett csipet csapat.
-
Armandus
tag
válasz Fritz Teufel #4 üzenetére
Egy mobilnál azért mégis csak szempont.
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór
-
Fritz Teufel
addikt
Ezért is fejeztem be a velük való együttműködést 12 év után. Elegem lett abból, hogy én csak az ablakban tudtam telefonálni. A közutakról már nem is beszélve. Nagyon komoly a különbség a két készülék között térerőben.
Egyébként nekem más problémám nem volt ezzel a chippel. Talán a melegedés volt még komolyabb mint a mostani készülékemnél.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Somatom
veterán
Hiányos a cikk. Az álom nem lett részletezve. Van ugyebár édes álom, meg rémálom. Nem mindegy, hogy melyik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dare2Live
nagyúr
Van jópár gond csak a legkirívobb a térerő, meg hogy szívja az aksit.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
SkyLine3000
addikt
Azért egy mobilnál csak szempont a jó térerő. Ha az nincs, akkor minek a telefon?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz SkyLine3000 #13 üzenetére
Nem tudom. Kérdezd a Samsung-rajongókat. Szerintük nem volt probléma soha a térerővel vagy csak nem szempont náluk
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Somatom
veterán
válasz Fritz Teufel #14 üzenetére
No, igen. Egy mobilnál a térerő nagyban függ attól, hogy hol használja a user. Ha jól lefedett helyeken, akkor sosem szembesül térerő problémával.
-
Curtain
senior tag
Én s22plus-ról váltottam s23plus-ra, ahol eddig alig volt térerő ott most se nagyon van. Nem méregettem de olyan hú de nagy eltérést nem vettem észre. Szerk: Nem vok rajongója egyetlen mobilgyártónak sem mielőtt megkapnám
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
TomPack
őstag
Érdekes, hogy egyik cikk sem foglalkozik a miértekkel!
Nyomós oka van a Samsungnak, hogy a saját csippjét tolja, noha nem egészen így tervezte.
Ki az, aki ma csippet tud gyártani? Taiwan-on és Dél Koreán kívűl?
Ha előre nézünk a Samsung szemével, nem fogja a bizonytalanra alapozni a mobilüzletágát, és abban bízni hogy Amerika vagy Kína levegőbe röpíti-e az egész pereputtyot vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Igen, remek meglátás! Mondjuk a jenkik már felajánlották Taiwannak, hogy nagyon szívesen segítenek, ha úgy alakul.
Menyasszony: nálam viszont jelentős a különbség épületen belül és a Vértesben meg pláne! Ha nem ingáznék és használnék mobilnetet közben vagy nem egy vasbeton irodában dolgoznék akkor nem tűnnek fel a difi. Igazából arra figyeltem fel, hogy én az ablakban telefonáltam, az íróasztalomnál nem lehetett telefonálni, míg a kollégáim hozzád hasonlóan nem értették mi a problémám. Most én sem értem azt, aki Samun maradt, hogy mi a baja
-
TomPack
őstag
Miért?
A Samsung mindent legyárt magának otthon A-tól Z-ig ami egy telefonba belekerül, kivéve a Snapdragon chipsettet! Amire rá is volt szorulva, mert annyi csúcstelefont ad el (elvégre ő az egyik legnagyobb mobilgyártó a világon), hogy a saját Exynos gyártókapacitása kevés volt hozzá, és eddig a TSMC-sem tudta 100%-ban kiszolgálni az igényeket. Ezért voltak a régiós különbségek az S-szériában.
Továbbá arról szóltak az utóbbi évek hírei, hogy beszántják a csúcs Exynost, -az majd csak a középkategóriának fog megmaradni-, és szorosabban leszerződnek a TSMC-vel, megnövelik a gyártókapacitást, stb.
Azóta kiadták az új S-szériát a Snapdragon 8 gen 2+ Galaxy Edition-al, és az akkori hírek szerint ez így is fog maradni a jövőben, mindenki happy!Aztán kína és amerika elkezdett a gyártósorok felett acsarkodni, erre a Samsung meg leporolta az Exynos vonalat, és bővíti a dél-koreai gyárát!
Erre írtam, hogy ez egy tök logikus lépés tőlük. Lehet szídni a Samsungot, de ha S25-öt akartok nyomkodni 2025-ben, akkor lehet szükség lesz az Exynos 2400-ra.
Laposföld hívő fórumtársaknak;A pletykák szerint alá is van aknázva a TSMC-gyára, és amerika inkább a levegőbe röpítené az egész gyárat, mintsem átengedné a kínaiknak a technológát.A tévedés jogát fenntartom, csak a tech híreket olvasgattam és raktam időrendi sorrendbe, amiből mindenki levonhatja a saját következtetését!
Én amondó vagyok, hogy legyen inkább egy csúf Exynos 2400, mint egy nem kapható, de hyper-szuper SD 8gen4+-al szerelt S25 Ultra a boltok polcain bármilyen embargó vagy katonai konfliktus miatt Tawanon ragadt chipszállítmányok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Csak saját magának gyártotta, mert a TSMC-nek nem volt arra gyártókapacitása hogy 100%-ban kiszolgálja a Samsungot!
Mintha nekem ez rémlene. És az is, hogy nem is sikerült túl jól, mert melegedtek nagyon, nem voltak olyan jó minőségűek, sokkal-sokkal több volt a selejt -> ergo nem volt meg a megfelelő gyártó-tesztelő kapacitás, minőségbiztosítás. -
Hallosz
senior tag
Nem a ...@szt nem volt probléma a térerővel! Egyet kivéve, az egy S22 korei gyártmány volt, azzal normál térerő volt.
Most S23-at használok, na ez már pöpec. Lassan már az idegesít, hogy nincs min idegeskednem vele. -
TomPack
őstag
Igen, millió cikk szól erről!
Beletörött a feladatba Samsung bicskája, mert nem bírta kapacitással, és fosta a selejtet.
Egyszerűen nem bírna akkora darabszámot legyártani amennyi kielégítené az S-széria igényét, ezért inkább leszerződött a teljes darabszámra a taiwani tsmc-vel.Most meg mégis hátat fordít, és inkább kapacitást bővít otthon, és rágyúr az Exynos-ra.
Biztosan nincs hozzá köze a háborús helyzetnek...
-
doooo
veterán
Ez a kapacitásos dolog az adott nm-es gyártásra vonatkozott. A 4nm-esre. A 3nm új, és nagyon rég, különálló fejlesztés alatt áll a Samsungnál, ilyen alapon lényegtelen mi volt előtte. A régebbi (5nm és afelett) gyártósorokat meg szintén nem érinti a 4nm-es probléma (amely probléma már nem is aktuális, azóta újgenerációs lett a 4nm-es technológiájuk is, csak nagy szükség nincs rá egyelőre, most nincs chiphiány, alacsony a kereslet, ezért esik a profit minden ilyen cégnél).
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Mert egy konfliktus esetén általában minden gyártókapacítást hadi termelésre állítatnak. De tegyük fel Dél-Korea csak közvetve lesz érintett egy lokális konfliktusban, akkor is a Samsung lehet le tud mindent gyártani otthon, csak nagyon nem mindegy, hogy
- mekkora volumenben?
- mennyiért?
- milyen alapanyagokból?Vietnamban vannak a telefon gyártó (nem szimpla összeszerelő) üzemei. Egy háború esetén Dél-Korea honnan szerezne be kellő mennyiségű alapanyagot, és chipet hogy juttatná el Vietnamba úgy hogy ellenséges országokkal van körbevéve?
Még békeidőben is életszerűtlen a hazai termelés, én is sokkal reálisabbnak látom, hogy egy ilyen konfliktus esetén Dél-Korea nem arra fog fókuszálni, hogy nekünk megfelelő mennyiségű és minőségű telót tudjon gyártani.
-
polo493
tag
Már unom hogy a procira gyúrnak minden évben ,másra is állíthatnák az álomcsapatot
-
polo493
tag
Akku,kijelző világosítása,szoftver,irda sincs régóta ,lassú gyors-töltés...csak a procira meg a kamerát újítják ,meg valamivel a többi copy paste és drágább minden évben minek ekkora teljesítmény ,hova ,kinek? nyáron meg a szalonna megsül rajta a kijelző fényerő meg le esik azt nem lát semmit az ember.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Akku? Legjobbak Androidon. Kijelző? Legjobbak úgy en-bloc (ha más gyártó is részesül belőlük, akkor is ők tervezik és gyártják, ilyen alapon mindegy), töltésben racionálisak, egyáltalán nem vészes; szoftverben legjobbak Androidon, még ha nem szereti valaki őket, akkor is el kell ismernie, hogy erre nem lehet panasz; a frissítésekről nem beszélve, amiben szintén elsők. Szóval erről ennyit.
-
addikt
Igen az s8 is a legjobb volt akku szempontjából kb 4-kor már könyörgött a töltőért
se az s20 fe (sd865) se az a33 meg sem közelítette akkuban a mate20-at vagy az iphone 11-et tudom ez nem droid,de 3000mAh akkuvan benne#37: mert egy telójuk jó meg nem jelenti hogy a samsung a legjobb akkuban
[ Szerkesztve ]
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
Ricardo
titán
Most sikerült egyet összerakni.
Valószínűleg azért emelik ki mindentesztben a most végre rendben van az üzemidő, mert a Samsung ebben a legjobb."S23U-nál tudsz jobbat mutatni a kategóriájában? Nem. Erről ennyit."
nem volt szó kategóriáról.
de pontosítsd.
Ha nem akku téren gondolod ,akkor meg nincs másik.Más nem gyárt ceruzás telefont.Lehet csűrni csavarni, de ez izzadság szagú.
"Akku? Legjobbak Androidon. "
Mivel itt egyértelműen a gyártóról van szó, nem egy darab készülékről (még csak kategóriáról sem volt szó), ez nem igaz.
Androidon meg vannak jobbak akku időben., Tehát téves az állításod
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
A lényeg. A 23-as széria jól sikerült. Végre nem vall szégyent üzemidő terén. Lehet ragozni, de eddig nem volt ebben erős az S széria. Pedig ez a "kirakat" sorozata a gyártónak.
Az hogy a legjobbak (így többeszszámban) androidon akku téren. Finoman szólva is erős túlzás.
"S23U-nál tudsz jobbat mutatni a kategóriájában? Nem. Erről ennyit."
Ez meg egy sima magas lóról elengedett leereszkedő stílusú megjegyzés.
.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Másképp közelítik meg az akku problémát. Lepattintom a hátlapot és akkut cserélek. Cirka 30mp -es művelet.
Ne mondd, hogy nem innovatív! Sose vót még ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
nagyúr
Nem csak aku vonalon hanem nem vall szégyent térerő, modem és gaming vonalon.
De ez annyira nem nagy csoda Snapdragon van benne.
Jövőre viszont csodás visszatér S24el az exynos.És tényleg nagy kár, hogy Samsung még mindig ott tart, hogy azt gondolja ha nagy számot ír a kamerára az adja el a mobilt kamera vonalon. Mondjuk nem alaptalanul gondolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest