Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
holdfotós kamera
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
pusszycat
nagyúr
valami van ezzel a holddal, a kutyák is folyton ugatják
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Segal
veterán
Vissza fogjuk még sírni a hold fotós mobilokat amikor már a Marsról készülnek majd a fotók
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
LosBlancosRM
aktív tag
Sokszor nyilvánultam meg negatívan a Huawei-el szemben, de sajnálatos, hogy ennyire kiherélték őket. Jól jönnének a fejlesztési versenyben.
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
doooo
addikt
Ekkora kamu-holdat is rég láttam... a régi Huawei-ek óta egyet sem.
-
gattolino
senior tag
Amúgy mi értelme ezeknek az AI képeknek?
Vivo X90 Pro Plus
-
doooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Egész pontosan miben jönnének jól? Most miért nem fejlesztenek? Van lehetőségük, mégsem teszik... a világ összes pénze a rendelkezésükre áll, erre újból felfedezték a fényes körre eszkábált, holdas stock fotót. Amit már 4 éve felfedeztek egyszer és annyira gáz volt, hogy el is felejtették gyorsan.
-
LosBlancosRM
aktív tag
Lehet, hogy pl a Samsung nem a 200mp-es parasztvakító szarra verné magát, hanem fejlesztési versenybe lenne kényszerítve. Nem csak kamera fronton érezhető náluk az ellustulás, amit a Huawei kiválása okozott. Mindig jobb, ha több szereplő van a piacon.
-
Aryon87
félisten
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Kivételesen adom a véleményed. Mióta kiestek egyszerűen ellaposodott minden (ettől függetlenül a Huawei még nyomatja ahogy tudja, és hozza is azt amit megszoktunk tőle leszámítva a 2 dolgot, ami miatt senkinek nem kell csak keveseknek). Egyedül a Xiaomi próbálkozik keményen, de a Huawei-hez nem fognak felérni kamerában.
Samsung mostani marketingje besült, közel se adja azt a minőséget, amit kellene, és akkor az elavult zoomkamerákról szó sincs. iPhone-ra is ráférne egy vérfrissítés, nekik még kilátásban sincs a periszkópos zoomkamera (alán a 15 szériában jön?) A többi meg csak van. Vivo, Oppo és társai még csak mostanában jönnek fel, mint anno a Xiaomi és Huawei, de még hosszú út áll előttük. De innovációs fejlődés nulla mindenki részéről.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Segal
veterán
De miért is törje magát a Samsung, ha így is veszik a termékeiket? Hülye lenne a sokszorosát költeni fejlesztésekre, ha marketinggel is el tudja adni évről-évre ugyanazt. Bár most az S23 szériában legalább tényleg van némi előrelépés, de még véletlenül sem a kamerára gondolok, hanem hogy lecserélték a soc-ot a telefonban, meg pont most tudták a 4.0-ás ufs tárhelyet is belerakni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
blueMerle
veterán
Sose gondoltam volna, hogy a megapixel-őrületet váltó zoom-őrület után a holdfotózás lesz az, ami kicsapja a kolbászt az asztalra
Ekkora bullshitet, atyaúristen.
Aryon87 Samsung mostani marketingje besült
Ez ilyen egyéni 1 személyes reprezentatív felmérés (te) eredménye?Az S23 szériát úgy kapkodják, mintha csak ingyen lenne. Szóval akkor itt valami nem kerek. Besült a marketing, és mégis viszik mint a cukrot?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ha ezt az oldalt nézzük, miért is legyenek hülyék, ha a butaság legyőzhető?
Valóban a Snapdragon a legjobb amit léphettek, már régen kellett volna ezt :K
Remélem a 25 széria is tartja ezt az irányt, csak akkorra már nem süket marketinggel akarják eladni a telefont.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Aryon87
félisten
Szinte könyörögve kérlek, fejezd már be ezt a pocskondiázást és agymenést amit itt művelsz a fórumon. Csodálom hogy még nem tiltottak a francba.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
7Heads Drago
veterán
-
-
Pityu.
veterán
Szerintem meg a legnagyobb gond,hoggy mostmár rövid időn belül úgy dobáljákk ki az "őj" mobilokat a piacra,hogy ezzel az emberek pazarolnak ezerrel megveszi nem kell más kijön az új model jaj nekem ez kel dobjuk el azz előzőt.Szerintem ez a nagy fogyasztás elég szomorú dolog már nem tudjuk értékelni a tárgyakat.Mindig csak az van hú ez a világ legjobb... aztán fél 1 év múlva kijön az új úúőú ez a világ legjobb vagy vesz egy másik márkát akkor meg az lesz a legjobb... Szerintem szánalmas ami a világban megy ömlenek mindenféle tárgyból minél hamarabb a termékek ránk de minél jevesebb ideig birtokuljuk őket vagy minél kevesebb idő alatt mennek tönkre hogy fogyassz.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
csibe1
addikt
Jól mondod, aztán meg megy a csodálkozás, hogy minden egyre drágább lesz ahogy fogynak az alapanyagok; mert újrahasznosítás nem igazán van. Néha felbukkan pár kép a hatalmas szeméthegyekről innen-onnan; de az egyelőre nem nálunk van, ezért nem is igazán érdekel senkit.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Segal
veterán
válasz
janeszgol #23 üzenetére
Én most az elődjéhez hasonlítottam mint előrelépés. Ettől függetlenül értem persze
-
doooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #10 üzenetére
Nem válaszoltál a kérdéseimre.
-
doooo
addikt
válasz
7Heads Drago #19 üzenetére
Tehát a Huawei most is sokat rak le az asztalra. Nem esett ki sehonnan sem, ugyanúgy fejleszt, mint eddig.
Jó tudni, akkor csak igazam van. -
kakuk.tamas
addikt
Az S23 Ultra reklámra célozgatsz? Mert nah, az a kamu.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Pityu.
veterán
Igen,egy időben néztem mit művelnek a sok elektronikai hulladékkal hát durva.Meg már kezdem egyre jobban utálni az eldobható világot hatalmas pazarlás van sokszor a sok újjítás is inkább hatalmas csalódás bár tudom sok em,bert meg lehet venni akik elhiszik,hogy fél évente hatalmas fejlődés van akár autó akát telefon de bármi téren.Én inkább a tartósságra mennék és a tirkább pazarlásra de tudom a nagyokosok majd írják,hogy akkor nem lesz elég munkahely meg bla bla bla pedig ezt a világot máskép is meg lejhetne oldani csak ugye az emberek fejébe évtizedek óta ezt a szart tolják,hogy pénz nélkül nincs élet meg ha nem fogyasztasz vagy ritkábban romlik el valami akkor sok munkanélküli lesz meg éhen halnak.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
doooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #31 üzenetére
Ez neked kötekedés?
Kezdetnek mondj épkézláb dolgokat, és akkor majd nem kérdeznek rá azokra mások.
Fenyegetőzéssel nem sokra fogsz menni, max. majd ismét ki kell találnod pár ráadás betűt a nevedhez, amikor a harmadik profilodat csinálod.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Az a vicces hogy ezt egy 2015-ös reg-gel mondod te is. És pont ugyanúgy a levegőbe beszélsz.... Vagy mit is támasztottál alá?
Talán amiben élen járnak az a kijelzők minőségé... kár hogy az Applenak jobban sikerül őket beállítaniuk és színhelyesebbek.
A Huawei mobil fronton eunuch lett. Ennek ellenére tesznek le az asztalra érdekes dolgokat. A Samuról nem jut eszembe semmi se, a legutóbbi modellnél, csak a nagy fényerejű kijelző ami még mindig edge. (ami számomra egy kalap kaki) De ez is más gyártónál hamarabb volt.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
LosBlancosRM
aktív tag
Komoly mentális gondokkal küzdhetsz ha fenyegetve érzed magad.
Más megértette, hogy mit írtam, csak te akarsz köteledni. Ez a 2. profilom, nem részletezem, hogy miért. Viszont nagyon vicces, hogy a regisztráció dátuma Neked bármilyen felsőbbrendűséget jelent.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
aktív tag
válasz
7Heads Drago #34 üzenetére
Nem létező dolgot nem lehet alátámasztani. Jelenleg csak "ha" van. Ha lett volna a Huawei, lehet, hogy nem sz@rnak bele az Exynosba és nem adják ki úgy az S22-t, ahogy. Kamera fronton is lehet, hogy előrébb járnánk. Kijelző alatti kamera is lehetett volna ütőkártya a Samsung oldalán, de évek óta elég a lyuk. Aksi technológia ugyan ez. Hány éve hirdetik, hogy jön az új? Erre a
HuaweiHonor hozza, de csak Kínában.Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
doooo
addikt
válasz
7Heads Drago #34 üzenetére
Nagyon fárasztó ez a sok mellébeszélés. Az meg pláne, hogy azt sem tudod, milyen topicban vagyunk. Pedig 2006-os reged van (ami valamiért nagyon fontos, bár nem tudom, miért; nyilván ez is csak még egy dolog, amit nem értettél abból a kommentemből, ami nem neked volt címezve, és amiben semmiféle dátum nem szerepelt).
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #35 üzenetére
Ki beszélt dátumokról? Tudom jól, hogy ez a második profilod. Épp azért mondtam, amit. De dátumot nem mondtam.
Ne próbálj állandóan kitalálni mondatokat a kommentjeim mellé. Itt vannak feljebb, mindenki látja, hogy mik szerepelnek bennük, és azt is, hogy mik nem. Például dátumok nem.[ Szerkesztve ]
-
Tocso1706
csendes tag
Ha már hold képek, ez érdekes lesz ha tényleg elkezdik vizsgálni: [link]
Elvileg bizonyitották hogy csal a samsung és a huawei is a hold képekkel. Nem tuti hogy igaz, de egyelőre nem találok benne hibát, pedig párszor nekimentem+azért mindig is voltak fentartasaim hogy collos szenzor hogy?![ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Tocso1706 #40 üzenetére
Mindenki tudja, hogy csalnak vele. A Hold fele tartod a telefont, az MI felismeri, hogy az a Hold, és az aktuális helyzeted alapján megpróbálja kitalálni, hogy hogyan is áll, hogyan nézhet ki. És voala, oda teszi a mesterséges képet.
Nah, ezt látni elég rendezen az S23 Ultra reklámjába.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Cannabis7
senior tag
válasz
kakuk.tamas #42 üzenetére
-
doooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #41 üzenetére
Nem én láttam kötekedést két kérdőjelben. Nem én láttam soha le nem írt dolgokat.
Ne vetítsd rám a komplexusaidat, köszi, inkább tanulj meg fórumozni. -
kakuk.tamas
addikt
Ahham, az életlen, szemcsés képből egy gombnyomásra éles lesz. Hogy? Hova fókuszál a kamera? Mire? Elég rendesen dolgozik az MI-cske a telefonba.
Giffecske a reklámból: [link]
És amit írtam: itt a Mobilarénán is volt róla cikk, ott írták ugyanezt amit én.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #47 üzenetére
Szerencsére nem osztályozhat olyan, aki már bukott is (és még fog is újra, hisz állandóan bizonyítja, hogy továbbra sem tanult meg semmit sem).
-
gattolino
senior tag
válasz
kakuk.tamas #42 üzenetére
Vivo x90 Pro-nál a weboldalon láttam, hogy van rá külön mód. Az egyiken egy fényes valamit látsz, a másikon meg super moon-t xd
Vivo X90 Pro Plus
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
gattolino #49 üzenetére
dooo által linkelt oldalon is a tweetben azt írják, hogy Holdnak látszó bármire oda rakja a rendszer a Holdat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Előbb érkezhet a Huawei kamerafókuszú csúcskészüléke, aztán a következő foldable.
- Diablo IV
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest