- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Azt jol latom egyebkent, hogy a Nothing oldalan 83 ezerert meg lehet kapni 8/256-os, fekete 3a Lite-ot? Vagy csak a szemem kaprazik?

Most annyi.
-
lezerpiramis
őstag
Azt jol latom egyebkent, hogy a Nothing oldalan 83 ezerert meg lehet kapni 8/256-os, fekete 3a Lite-ot? Vagy csak a szemem kaprazik?

-
mhydas99
őstag
Én is rengeteget rendeltem aliról az elmúlt években, nagyrészt jó tapasztalataim vannak egy-két kivételtől eltekintve. Ismerősi körben volt azért elég komoly fraud mini pc-vel de nem tudom a részleteket. Terméktől függően bele lehet futni rossz QC-be azért. Többnyire alkatrészeket, komolyabb márkás cuccot csak néha és akkor is lehetőleg hivatalos official store-ból (pl Fiio, Xp-pen stb), előtte teszt jelleggel beszélgetve hogy felmérjem mennyire van valós support, reagálnak-e érdemben egyáltalán kérdésekre. Nagyon az eladótól függ hogy mennyire együttműködő, kommunikatív stb. egyáltalán tudsz-e élő emberrel beszélni vagy az egész egy üres automatizált díszlet. Csináltattam már receptre szemüveget is ami jól sikerült.
Néhány dolgot viszont én személy szerint egyáltalán nem akarok ilyen helyekről venni, amibe a telefonok is beletartoznak.Persze megertem, nem beszellek ra, te penzed te dontesed.
-
HUNRobar
tag
En mar eleg sokat rendeltem Alirol, miniPC-t, telefont, tabletet, alkatreszeket meg kosebb bizbazokat. Par filleres.dolog torotten erkezett, muanyag bizbazok de 100 forintert nem reklamaltam.
Komolyabb dolgokkal sosem volt semmi problemam, sem atvetelkor (1mm doboz sarkanak benyomodasat nem tartom hibanak szemben sokakkal) sem utana.
De az en vagyok.
Amugy 14 napon belul (bar lehet az 30) visszakuldheted Alihoz is. Megbizhato eladok nagyon korrektek!!!Én is rengeteget rendeltem aliról az elmúlt években, nagyrészt jó tapasztalataim vannak egy-két kivételtől eltekintve. Ismerősi körben volt azért elég komoly fraud mini pc-vel de nem tudom a részleteket. Terméktől függően bele lehet futni rossz QC-be azért. Többnyire alkatrészeket, komolyabb márkás cuccot csak néha és akkor is lehetőleg hivatalos official store-ból (pl Fiio, Xp-pen stb), előtte teszt jelleggel beszélgetve hogy felmérjem mennyire van valós support, reagálnak-e érdemben egyáltalán kérdésekre. Nagyon az eladótól függ hogy mennyire együttműködő, kommunikatív stb. egyáltalán tudsz-e élő emberrel beszélni vagy az egész egy üres automatizált díszlet. Csináltattam már receptre szemüveget is ami jól sikerült.
Néhány dolgot viszont én személy szerint egyáltalán nem akarok ilyen helyekről venni, amibe a telefonok is beletartoznak. -
mhydas99
őstag
Szerencsére telefont nem kellett gariztatnom, sőt inkább én cseréltem akkumulátort többen is amivel évekkel kitoltam a használható élettartamukat. Most is olyan Poco-t használok amiben 1.5 éve cseréltem és azóta is tök jó az üzemideje, tartaléknak még jó lesz egy darabig. Inkább attól tartok hogy már a vásárláskor jelentkeznek a problémák akár a termék állapotával, szállításával stb, amiket aztán nehezen lehet intézni egy külföldi oldal random eladójával.
En mar eleg sokat rendeltem Alirol, miniPC-t, telefont, tabletet, alkatreszeket meg kosebb bizbazokat. Par filleres.dolog torotten erkezett, muanyag bizbazok de 100 forintert nem reklamaltam.
Komolyabb dolgokkal sosem volt semmi problemam, sem atvetelkor (1mm doboz sarkanak benyomodasat nem tartom hibanak szemben sokakkal) sem utana.
De az en vagyok.
Amugy 14 napon belul (bar lehet az 30) visszakuldheted Alihoz is. Megbizhato eladok nagyon korrektek!!! -
HUNRobar
tag
Kerdezd meg magadtol az elmult 10 evben hanyszor romlott el dragabb elektronikai keszuleked a gariidon belul ugy, hogy azt a gyarto/gari ingyen megoldotta?
Persze ha erre soha a valasz, attol meg lehet baj a jovoben nyilvan, csak amennyit meg lehet sporolni evek alatt a 30-40 szazalekkal olcsobban vasarolt kulfoldi cuccokkal, abbol boven telik 10 ev alatt 1 gariztatasra is zsebbol ugy, hogy boven marad meg benne...Szerencsére telefont nem kellett gariztatnom, sőt inkább én cseréltem akkumulátort többen is amivel évekkel kitoltam a használható élettartamukat. Most is olyan Poco-t használok amiben 1.5 éve cseréltem és azóta is tök jó az üzemideje, tartaléknak még jó lesz egy darabig. Inkább attól tartok hogy már a vásárláskor jelentkeznek a problémák akár a termék állapotával, szállításával stb, amiket aztán nehezen lehet intézni egy külföldi oldal random eladójával.
-
HUNRobar
tag
Az is jó teló lehet, de nálam kiesik a microSD hiánya miatt (próbálok hozzá ragaszkodni, amíg van olyan telefon, amely supportálja
).Mindenkinek megvan a maga igénye.
Nekem az a 2x kamera elég jól jött volna, kár érte. Van egy érzésem, hogy idén se lesz igazi Black Friday, nem bízom abban hogy majd a 4a hú de jól le lesz akciózva. Én nem zárkózom el a Xiaomi-tól úgyhogy van még pár opcióm. Annyira nem sietnék a cserével ha nem romlana a helyzet ilyen egyértelműen. Pár hónap múlva ki tudja lesz-e még értelmes vétel a mai szinthez képest. -
mhydas99
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Kerdezd meg magadtol az elmult 10 evben hanyszor romlott el dragabb elektronikai keszuleked a gariidon belul ugy, hogy azt a gyarto/gari ingyen megoldotta?
Persze ha erre soha a valasz, attol meg lehet baj a jovoben nyilvan, csak amennyit meg lehet sporolni evek alatt a 30-40 szazalekkal olcsobban vasarolt kulfoldi cuccokkal, abbol boven telik 10 ev alatt 1 gariztatasra is zsebbol ugy, hogy boven marad meg benne...CMF
-
mhydas99
őstag
Az tényleg nagyon baráti, a Nothing magyar honlapján is ennyire van kiírva készletkisöprés címén csak ugye ott már rég nincs.
Még a Xiaomi-kat szokta durván akciósan árulni a mi.com. Én jobb szeretnék valami ismertebb helyi bolthálózatból venni de lehet hogy ez inkább csak paranoia a részemről.Kerdezd meg magadtol az elmult 10 evben hanyszor romlott el dragabb elektronikai keszuleked a gariidon belul ugy, hogy azt a gyarto/gari ingyen megoldotta?
Persze ha erre soha a valasz, attol meg lehet baj a jovoben nyilvan, csak amennyit meg lehet sporolni evek alatt a 30-40 szazalekkal olcsobban vasarolt kulfoldi cuccokkal, abbol boven telik 10 ev alatt 1 gariztatasra is zsebbol ugy, hogy boven marad meg benne... -
HUNRobar
tag
Az tényleg nagyon baráti, a Nothing magyar honlapján is ennyire van kiírva készletkisöprés címén csak ugye ott már rég nincs.
Még a Xiaomi-kat szokta durván akciósan árulni a mi.com. Én jobb szeretnék valami ismertebb helyi bolthálózatból venni de lehet hogy ez inkább csak paranoia a részemről. -
lezerpiramis
őstag
Az is jó teló lehet, de nálam kiesik a microSD hiánya miatt (próbálok hozzá ragaszkodni, amíg van olyan telefon, amely supportálja
). -
HUNRobar
tag
90 alatt szerintem korrekt vétel, mert a CMF Phone 2-nél legfeljebb kamerában szarabb (cserébe "nothing-osabb"), az meg ugye 100 körül volt kapható anno.
Igen én is elgondolkoztam rajta már. Még nem volt Nothing a birtokomban úgyhogy elbizonytalankodtam a dolgot. Egy rövid ideig volt 100 körül rendes 3a is, az már tényleg elég jó vétel lehetett..
-
lezerpiramis
őstag
90 alatt szerintem korrekt vétel, mert a CMF Phone 2-nél legfeljebb kamerában szarabb (cserébe "nothing-osabb"), az meg ugye 100 körül volt kapható anno.
-
Graphics
Jómunkásember
-
HUNRobar
tag
Ezzel párhuzamosan az Alzánál eddig 85-ért elvihető 3a Lite szépen el is fogyott, CMF 2 Pro pedig már nem is volt egy ideje ("A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!"), és erős a gyanúm, hogy nem is lesz többet. Lesz helyettük majd 4b 140-ért

Így. Ez gyors volt basszus
Csak lesz még 3a lite, annyit savazták szerencsétlent hogy biztos van még elfekvőben. Most itt az új delikvens ami szerintem sokkal jobban megérdemli a kritikát. -
lezerpiramis
őstag
Ezzel párhuzamosan az Alzánál eddig 85-ért elvihető 3a Lite szépen el is fogyott, CMF 2 Pro pedig már nem is volt egy ideje ("A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!"), és erős a gyanúm, hogy nem is lesz többet. Lesz helyettük majd 4b 140-ért

-
janeszgol
félisten
Ahogy elnézem a kamera szenzor méretét 1/2.76"-ra csökkentették és a kijelző is most már csak 8 bites és 480hz pwm-et használ 2160hz helyett. Ezek masszív downgrade-k a 3a lite-hoz képest is... Szóval most 1.5x annyiért kapsz egy hajszállal jobb teljesítményt (ami a 3a-t se éri be), a többi téren meg egy jelentősebb visszalépést. Az a kijelző lekerekítés meg kegyetlen. Remek vétel tényleg.
Ennek fényében akkor kijelentem, hogy ez nem egy jó teló. Ott a 4a, 3a, 3a Lite. Mind a három tök jó telefon.
-
mhydas99
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
HUNRobar
tag
-
Graphics
Jómunkásember
Ahogy elnézem a kamera szenzor méretét 1/2.76"-ra csökkentették és a kijelző is most már csak 8 bites és 480hz pwm-et használ 2160hz helyett. Ezek masszív downgrade-k a 3a lite-hoz képest is... Szóval most 1.5x annyiért kapsz egy hajszállal jobb teljesítményt (ami a 3a-t se éri be), a többi téren meg egy jelentősebb visszalépést. Az a kijelző lekerekítés meg kegyetlen. Remek vétel tényleg.
Ennek igazából nem volt elődmodellje.
-
HUNRobar
tag
-
cs.zs.
veterán
Ez oké, de ha egy olyan családba tévedsz, ahol nem vesznek Redmi/Poco márkanevű terméket (mert nem és kész!) , akkor édesmindegy mi van a specs táblázatban, és mennyiért,
"a másik" termék lesz a nyerő. Pl a NothingPhone. -
mhydas99
őstag
Ez ugyanannyiba kerul, mint a Poco X8 Pro...ami ugy minden teren egeszen pontosan ketszer jobb ennel...
Egyebkent valami bizarr modon meg tetszetosnek is tartom, nekem bejon. Az ara is rendben van, csak szerencsetlensegere a Poco kvazi profit nelkul dolgozik. -
Graphics
Jómunkásember
Simán fogadnék egy üveg (nem túl drága) pezsgőben
hogy EU-ban nem kisebb az akku, csak kisebb értékre van hitelesítve.
Nem csak ebben a telefonban, hanem sokban, amikről ezt hisszük. A telefonok grammra megegyeznek.
Az eu-s szabályok szerint 800 ciklus után még legalább 80%-ot tudni kell. Ha a 6000 mAh-s akkura azt írod hogy 5200, akkor csak az 5200-nak kell tudni a 80%-át.
Erre is megvan az esély.
-
cs.zs.
veterán
Simán fogadnék egy üveg (nem túl drága) pezsgőben
hogy EU-ban nem kisebb az akku, csak kisebb értékre van hitelesítve.
Nem csak ebben a telefonban, hanem sokban, amikről ezt hisszük. A telefonok grammra megegyeznek.
Az eu-s szabályok szerint 800 ciklus után még legalább 80%-ot tudni kell. Ha a 6000 mAh-s akkura azt írod hogy 5200, akkor csak az 5200-nak kell tudni a 80%-át.
-
Draun01
tag
Azért ez árban nagyon közel van a 4a-hoz, akkor már ezerszer azt venném.
-
papp54
aktív tag
3 év főverzió frissités az már kevés.
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem ennek jön be eddig a legjobban a designja, nincs túltolva, funkcionális.
A hardver kellemes, az aksin kellett volna fentebb tornászni.
-
jack982
senior tag
jobban járnának egy AI designerrel.
ilyen esetben az ember kirúgása justified.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Diablo IV
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK

Néhány dolgot viszont én személy szerint egyáltalán nem akarok ilyen helyekről venni, amibe a telefonok is beletartoznak.
Még a Xiaomi-kat szokta durván akciósan árulni a mi.com. Én jobb szeretnék valami ismertebb helyi bolthálózatból venni de lehet hogy ez inkább csak paranoia a részemről.