- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos vagyok benne, hogy kedvelném én is az X30-at, volt már "újkori" Nokiám. Az OLED kijelzőktől viszont egyre jobban tartok, mert 1.) beég, 2.) nálam 2-3 havonta kap a teló egy kisebb-nagyobb esést, amit egy IPS jobban tolerál.
Kijelzőn túl meg... -a jelenlegi Mate 20 Pro-m hátlapja enyhén sérült, elméletileg beázhat, de legutóbb kibírta az 55 perces kocogást esőben kabátzsebben, szilikon tokban. Nekem minimum egy IP67-es telóra van szükségem. Anno ilyen volt a Sirocco is, és nem ázott be soha. Viszont úgy a tizedik esése után (több év használatot követően) lett az OLED-jén egy fekete folt, ami elkezdett terjedni. Ilyen jelenleg, eltettem a többi leharcolt mellé a fiókba.
Van a kijelzőjén egy enyhébb beégés is, és ezt már sikerült összehoznom a szintén OLED kijelzős Mate 20 Pro-val is. Semmi extra, csak napi 1-2 óra fórumozás a PH!-n / MA-n közel max fényerőn. Nálam egy OLED kijelző maximum 2-2,5 évet bír ki beégés nélkül, ezzel számolhatok. Nem tragikus, de nem is olyan jó.Full műanyag Samsungot nem vennék örömmel, nálam nem bírná a kiképzést például egy A33 / A34. Ráülök, rálépek néha a telóimra, nagyon ajánlott hozzám egy fém váz. A Sirocco anno ezeket szuperül bírta, acélvézas szörny volt.
8/256-os X30 tuti lesz még 130 körül, volt már egyszer ilyen 131-ért. Az úgy megérné. Másrészt az akkuja nem túl jó, csak elmegy kategória, de az összes konkurenciájával van valami bajom, nincs most számomra tökéletes továbblépési lehetőség. Az XR21 és az Xcover 7 már a méretük miatt bukta valamilyen szinten alapból; nekem még a jelenlegi Mate 20 Pro is egy kicsit túl nagy.
-
Csak kevesen ismerik. Én nagyon kedvelem az Xcover szériát, de ez a Nokia egyértelműen veri a leendő Xcover 7-et, ami majd úgy 150k körül fog nyitni. Tehát ahhoz, hogy az Xcover érje meg nekem jobban, az kell, hogy árban jelentősen a Nokia alá menjen hamar.
Van még egy érdekes kis strapateló, ami már most mindenképpen megéri az árát, mégpedig a Blackview N6000. Meglepően jól sikerült, több tesztet olvastam már róla. Még azt se zárnám ki, hogy végül az lesz a befutóm.
Csak a Mate 20 Pro-m még mindig nem akar megpusztulni.
-
Az X30 és az XR21 is lehet még szerintem jó vétel. Előbbi volt már 131k-ért is, utóbbi pedig 172k-ért. Most mindegyik kicsivel több, de az idő az árcsökkenésnek dolgozik.
Most az X30 szerintem megér 130-at, az XR21 pedig 160-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest