- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok!
Két op. renszer van a gépemen és szeretném beállítani hogy ne a linux legyen az alapértelmezett bootolási rendszerem hanem a win! Többekközött azt is be szeretném állítani hogy az választási idő több legyen! Erre hol van lehetőségem???
Előre is köszönöm!
Speeedfire -
Speeedfire
félisten
válasz
Vilmoskorte #4922 üzenetére
Heló!
Nekem annyira nem nem tettszik az UHU! Viszont elkezdtem leszedni a suse 10-et viszont nem tudom hogy van-e benne magyar nyelv! Mellesleg ati 9600 és realtekes hangkari! leszedtem mind a kettőhöz a netröl drivert(linuxos)! a hangkarit elvileg felrakja de nem jelzi ki és nincs is hang viszont dolgozik a gép a telepítés közben! az atival pedig az a bajom hogy felrakja aztán a következő induláskor kiírja hogy x-server fatal error! Valamit nem tud betölteni!
Most én vagyok a b@lfasz vagy mivan? -
Speeedfire
félisten
Helósztok!
Elég lámer vagyok ebben a linux témában!
Lenne pár kérdésem:
1. Melyik a legjobb magyar nyelvű linux(Én most a uhu 1.0-át használom)?
2. Hogyan lehet a hangdrivert illetve a videókártya drivert feltelepíteni?
3. Honnan és milyen progikat érdemes leszedni a netről a linuxhoz?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Speeedfire
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest