- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Valaki el tudná mondani mi az a tcp_syncookies illetve annyi képben van hogy a synfloodok ellen véd de a synflood az meg mi?
Nagyon értetlen vagyok... -
hefe
aktív tag
Tud valaki olyan linket amin a Linux pingvinje mellé lehetne szöveget írni és úgy képet csinálni? Gondolok olyanra hogy tart egy táblát a kezében amire menne a szöveg vagy ilyesmi...
-
hefe
aktív tag
Az iptablesben keresgélek és szeretnék rájönni hogy a -i lo kapcsoló az mi a fenére jó.
Jó hosszú helpje van a man iptables-sel de nem leltem benne. Lehet én vok a galacsin úgyhogy ha valaki rájön az segítsen plíz... -
hefe
aktív tag
Valaki tuda mutatni egy linket ahol le van írogatva miként hogy lehet a simlinkekkel bánni létrehozni...?
/etc/init.d/firewall
/etc/rc2.d/simlink (ln -s) S-szám-linkneve ami a firewall-ra mutat
Elvileg a tűzfalprogit így kellene indítani vagy bezörgetni csak nem tom ezt a simlinkes dolgot.... -
hefe
aktív tag
Nah úgy néz ki eleve az UHU meg az xp rühellik egymást mert már más fórumokban is sokan vannak akiknél ha xp is van fenn vagy bármi más akkor nem müxik a grub.
Lehet a sata2es vinyómat nem szereti de nem bírja átírni az mbr-t.
Csak egy hdd van a gépben és csak azt kérdi hogy átírja e a meglévő mbr-t vagy ne és ha ezt ha azt választom mindig az XP jön be kérdés nélkül.
Úgy néz ki passzolom az UHU-t.
Ezért légyszíves ajánlj nekem valami más linuxot. Amit tudni kell:
-kezdő vagyok nagyon
-jó lenne ha magyar nyelven is lenne
-jó automatikus felismerés(konfig az adataimnál)
-tanulása lenne a cél
(suse 9.3 nuku hang)
Kubuntu?
Ubuntu?
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
Khm...
2dolgot szeretnék kérdezni...
Mitől lehet hogy a grub nem működik és akárhogy telepítem az uhut kérdés nélkül az xp indul el?
Van valahol receptleírás hogy az atis linuxdrivert hogy lehet telepíteni? Ha úgy csinálom ahogy az útmutatja nekem akkor eredmény az az hogy engedély megtagadva hiába vok root.... -
hefe
aktív tag
Plíz ajánljatok már nekem vlami neten olvasható vagy letölthtető olvasmányt amiből egy tök hozzá nem értő láma(azaz én) is felfogahtja miként müxik a linux vagyis hogy kell telepíteni kezelni használni stb....
Fontos lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest